Altay Lige Odaklandı - Son Dakika
Güncel

Altay Lige Odaklandı

Altay Lige Odaklandı

ZİRAAT Türkiye Kupası 1'inci turunda deplasmanda normal süresi 2-2 sona eren maçta Kızılcabölükspor'a uzatma dakikalarında yediği gollerle 5-2 mağlup olarak elenen Altay, lige odaklandı.

07.09.2016 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZİRAAT Türkiye Kupası 1'inci turunda deplasmanda normal süresi 2-2 sona eren maçta Kızılcabölükspor'a uzatma dakikalarında yediği gollerle 5-2 mağlup olarak elenen Altay, lige odaklandı.

Kızılcabölükspor karşısına gençlerden kurulu bir kadroyla çıktıklarını belirten Teknik Direktör Serdar Sabuncu, "Kupa bizim için ikinci plandaydı. Asıl hedefimiz lig. Bunu çıkardığımız kadroyla belli ettik. Kızılcabölükspor müsabakasını 90 dakika ve uzatmalar olarak ayrı ayrı değerlendirmek lazım. Aksilikler üst üste geldi" yorumu yaptı.

Rakibin 90'ıncı dakikada eşitliği sağlayarak maçı uzatmaya taşıdığını söyleyen Sabuncu, "Kaleci Aydın 70'inci dakikada ayak bileğinden sakatlanıp çıktı. Oyuncu değiştirme hakkımız kalmadığı için Hayrullah son bölümde sakat sakat oynadı. Yediğimiz ikinci golden sonra rakibe tekme atan Serkan kırmızı kart gördü. Şans yanımızda değildi. Kupada ciddi bir hedefimiz yoktu. Artık Gölcükspor sınavına odaklandık" dedi.

Altay en son 29 Mart 2015'te evinde İnegölspor'a 5-3 yenildiği maçta kalesinde 5 gol görmüştü.

KUBİLAY'A UYARI

Kızılcabölükspor maçında ilk yarıda fileleri iki kez sarsan Kubilay, 30 metreden attığı ikinci golün ardından sevincini rakip takım taraftarnının bulunduğu tribünün önünde yaşayınca ortam gerildi. Ev sahibi ekibin seyircisine koşup formasındaki Altay armasını öpen genç futbolcu büyük tepki gördü.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran'ın devre arasında Kubilay ile küfürleştiği ve genç futbolcuyu tehdit ettiği iddia edildi. Kubilay devre arasında oyundan alınırken, Futbol Direktörü Özden Töraydın, geçen sezon kadro dışı bırakılan ve yeni sezonda affedilen futbolcuyu uyaracaklarını belirterek, "Sıkıntılı bir süreci geride bıraktı. Attığı golden sonra bunun patlamasını yaşadı. Yine de yanlış bir hareket yaptı" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay Lige Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement