Altın Örümcek Halk Oylaması Rekor Katılımla Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Altın Örümcek Halk Oylaması Rekor Katılımla Sonuçlandı


Altın Örümcek Halk Oylaması Rekor Katılımla Sonuçlandı

Nisan ayındaki halk oylamasında 20 bin oy kullanıldı

10.05.2011 13:50

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen, Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri'nde halk oylaması rekor katılımla sonuçlandı. 08 Nisan'da başlayan ve 30 Nisan'da sona eren oylamada 35 farklı kategorideki 315 web sitesi için 20 bin oy kullanıldı.

DorukNet Pazarlama Müdürü Aslı Cem Avcılar halk oylamasının bu sene rekor bir katılımla gerçekleşmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Halk oylaması ile internet kullanıcılarının beğenilerini duyurabilecekleri bir platform yaratarak heyecanı geniş kitlelere taşıdıklarının altını çizdi.

Avcılar, Altın Örümcek Web Ödülleri jürisinin 35 kategoride belirlediği 315 web sitesinin halkın oyuna sunulduğunu ve jüri değerlendirmelerinden bağımsız olarak "Halkın Favorileri"nin belirlendiğini söyledi. Halkın Favorileri'nin yanı sıra bağımsız jüri tarafından yapılan final değerlendirmelerin de tamamlandığına dikkat çeken Avcılar, jüri değerlendirmeleri sonucunda Altın Örümcek kazananların Haziran ayında Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlenecek ödül gecesinde açıklanacağını belirtti.

9. Altın Örümcek Web Ödülleri'nin sponsorları arasında Sabah Gazetesi basın ana sponsoru olarak yer alıyor. Macline, Newtech, Telepati Telekom ve Tele.com.tr basın sponsorları olarak yer alırken, Btnet.com.tr ve Kurumsal Haberler online medya sponsorları, BKM ödül gecesi mekan sponsoru, Botego, Figaro Concept, Özlem Kristal, Sevenice, Technotoday ve Visions destekleyenler, İmalathane ise web sponsoru arasında bulunuyor.

Kısaca Altın Örümcek

2002 yılından günümüze değin aralıksız olarak gerçekleştirilen ve geleneksel bir hale gelen Altın Örümcek Web Ödülleri'nin ana hedefi web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması. Altın Örümcek Web Ödülleri aynı zamanda bu alana yapılan yatırımları da özendirmeyi amaçlıyor. Web, internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında yetkin ve tecrübeli juri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Altın Örümcek Türkiye'nin ilk ve tek Bağımsız web ödülleri organizasyonu olma özelliğini de taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altın Örümcek Halk Oylaması Rekor Katılımla Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement