Altınordu'da Engin Kırgın - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Engin Kırgın

Altınordu\'da Engin Kırgın

Altınordu'da ilk yarının ardından kadrodan elenen isimlerden Engin Güngör, kırgın ayrıldı.

07.01.2015 13:07

Altınordu'da ilk yarının ardından kadrodan elenen isimlerden Engin Güngör, kırgın ayrıldı.

Bonservisi için kendisinden 50 bin TL istendiğini, daha sonra 20 bin TL'ye indiklerini belirten gurbetçi oyuncu, "Beni hem kapının önüne koydular, hem de zorluk çıkardılar. Yaşım 29. Bu noktadan sonra flaş transfer yapamam. Ne yazık ki burada hep yeni gelenler kıymetli oldu. İki şampiyonlukta emeğim vardı. Gönderileceğimi yemekhanede bildirdiler. Oysa ofise davet edip görüşebilirlerdi. Ayıp ettiler" dedi.

"Profesyonel bir futbolcuya bu şekilde teşekkür edilmez" diyen Engin konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Altınordu'da hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil. Profesyonel bir kulüp, altyapı zihniyetiyle yönetiliyor. Bana çok büyük ayıp ettiler. Herşey futbol değil. Bu işin insani boyutu da çok önemli. Tek üzüldüğüm nokta bana çok destek veren taraftarımızdan ve takım arkadaşlarımdan ayrılacak olmam."

Bu arada Altınordu'dan bonservisini alan Engin'in 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Keçiörengücü ile anlaştığı öğrenildi.

FENERBAHÇE MAÇI İÇİN 17 OCAK BAŞVURUSU

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 30 Aralık'ta İzmir Atatürk Stadı'nda oynanması gereken, ancak yoğun yağış nedeniyle ertelenen Altınordu- Fenerbahçe maçının, 17 Ocak Cumartesi günü oynanması için 2 kulübün Futbol Federasyonu'na başvurduğu bildirildi. Yayıncı kuruluşun onay vermesi halinde 17 Ocak tarihinin kesinleşeceği bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Engin Kırgın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement