Altınordu'nun Tesellisi Rakiplerinin Kaybı - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Tesellisi Rakiplerinin Kaybı

Altınordu\'nun Tesellisi Rakiplerinin Kaybı

Ptt 1'inci Ligi'nde sahasında Kayserispor'a 2-0 mağlup olarak 7'nci haftada da galibiyetle tanışamayan Altınordu 5 puanda kalıp 14'üncü sıraya inerken tek tesellisi, 4'er puanlı Manisaspor, Orduspor, Gaziantep Byükşehir Belediyespor ve Giresunspor'un da haftayı puansız kapatması oldu.

27.10.2014 13:07

Ptt 1'inci Ligi'nde sahasında Kayserispor'a 2-0 mağlup olarak 7'nci haftada da galibiyetle tanışamayan Altınordu 5 puanda kalıp 14'üncü sıraya inerken tek tesellisi, 4'er puanlı Manisaspor, Orduspor, Gaziantep Byükşehir Belediyespor ve Giresunspor'un da haftayı puansız kapatması oldu.

Kayserispor yenilgisini unutmaları gerektiğini dile getiren Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Sonuçta Süper Lig ayarında bir takıma, iyi mücadele ederek yenildik. Hakem de sonuca etki etti" dedi. İkinci yarıda bir penaltılarının verilmediğini, yedikleri ikinci golün ise ofsayt olduğunu belirten Murat Dizdar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yan hakem Taha'nın düşürüldüğü pozisyonda, 'penaltı' diye bağırdı, tüm oyuncular bunu duydu ama hakem Özkan Çeliker oyunu devam ettirdi. Rakip stoper Cemil'i de ikinci sarı karttan atması gerekirken buna cesaret edemedi. Kayserispor çok sert oynayıp, sürekli itiraz ederek hakemleri yıldırdı. Maç sonunda oyuncularımızı cesaretlendiren taraftarımıza teşekkür ediyoruz."

KUPA MESAİSİ BAŞLADI

Altınordu, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda İzmir'de oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına başladı. İzmir ekibinde dizinden sakatlanan ön libero Arif'in durumunun çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacağı açıklandı. Ayak bileğinde ağrıları olan Berkay, alt adelesinde sertleşme olan kaleci Tolgahan ve gribe yakalanan Halil İbrahim dinlendirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Tesellisi Rakiplerinin Kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement