Amasya'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Amasya'da yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 78 yaşındaki Şevki Geriş'e otomobil çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrasında jandarma, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrolde Geriş'in hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı ve jandarma soruşturma başlattı.

07.10.2023 11:22

AMASYA'da yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Şevki Geriş'e (78) otomobil çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza dün akşam Kızseki Köyü mevkiinde meydana geldi. Yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Şevki Geriş'e Taşova istikametinden gelmekte olan Bilal Karta yönetimindeki 34 EHJ 810 plakalı otomobil çarptı. Yaşlı adam, çarpmanın etkisiyle yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma,polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Şevki Geriş'in hayatını kaybettiği belirledi.Geriş'in cenazesi olay yeri incelemesinin ardından Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)

Amasya\'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement