Şehidin İkizi Tabuta Sarılıp Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Şehidin İkizi Tabuta Sarılıp Gözyaşlarına Boğuldu

Şehidin İkizi Tabuta Sarılıp Gözyaşlarına Boğuldu

Diyarbakır'da şehit düşen jandarma er Mustafa Bilgili'nin cenazesinde, kendisi bir yıl önce evlendiği için ikiz kardeşi askere giden Ramazan Bilgi gözyaşlarına boğuldu.

19.02.2016 14:53  Güncelleme: 15:51

Diyarbakır'da şehit düşen 6 askerden 21 yaşındaki jandarma er Mustafa Bilgili'nin cenazesi baba evine getirildi. Şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kendisi bir yıl önce evlendiği için ikiz kardeşi askere giden Ramazan Bilgi ise gözyaşlarına boğuldu. İkiz kardeşinin tabutuna sarılıp gözyaşları içerisinde ağıt yaktı.

KONVOY EŞLİĞİNDE BABA EVİNE GETİRİLDİ

Diyarbakır- Lice karayolunda dün PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit düşen 6 askerden jandarma er Mustafa Bilgili'nin cenazesi askeri uçakla Amasya'nın Merzifon İlçesindeki askeri havaalanına getirildi. Buradan konvoy eşliğinde Suluova İlçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

ŞEHİDİN AİLESİ YIKILDI

Kazancı Köyü'nde imam olarak görev yapan baba 51 yaşındaki Recep Bilgili ve ev hanımı anne 48 yaşındaki Nilgün Bilgili ile şehidin ikiz kardeşi ve 3 ablası gözyaşlarına boğuldu.

İKİZ KARDEŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şehidin ikiz olduğu ve kardeşinin bir yıl önce evlendiği için askere gitmediği belirtilirken yakınları helallik alınmak istenmesi sırasında fenalık geçirdi. Şehidin ikiz kardeşi Ramazan Bilgili, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

TABUTU AÇILARAK YÜZÜ GÖSTERİLDİ

Öte yandan şehidin bedensel engelli ablası Tuğba Bilgili'de kardeşinin tabutunun başında gözyaşı döktü. 7 aylık asker olan Jandarma Er Mustafa Bilgili'nin tabutu açılarak yüzü yakınlarına gösterildi. Daha sonra Kuran-ı Kerim okunup helallik alındı. Ardından şehidin tabutu cenaze aracına konularak törenin yapılacağı ilçe merkezindeki Hacı Mustafa Camisi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin İkizi Tabuta Sarılıp Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • AN kara: Yayın yasağı nerde böyle görüntüler düşmanları sevindirir 9 5 Yanıtla
  • ızmır lı: guzelım turkıyeyı kan golune cevırdıler yazıklar olsun 14 0 Yanıtla
  • Demokrat: ALLAH rahmet eylesin. Toprağı bol olsun. Mekanı cennet olsun. ALLAHIM ailesine sabır versin. Artık bu zulüm bitsin. Yeter artık. 9 2 Yanıtla
  • adem ödübek: Allah rahmet eylesim,Başımız sağolsun suluova/Allah sabır versin bizlere, 9 2 Yanıtla

Advertisement