Amatör Futbolcular Derneği'nden Ziyaret ve Talep - Son Dakika
Güncel

Amatör Futbolcular Derneği'nden Ziyaret ve Talep

Amatör Futbolcular Derneği\'nden Ziyaret ve Talep

Amatör Futbolcular Derneği, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik görevine başlayan Yaşar Doğan'ı makamın da ziyaret ederek, yeni görevin de başarılar diledi.

07.02.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amatör Futbolcular Derneği Sakarya Şubesi, Kamu Hastaneleri Birliği'ne Genel Sekreter olarak göreve başlayan Op.Dr.Yaşar Doğan'ı makamın da ziyaret ederek hayırlı olsun mesajlarını ilettiler
Türkiye'de faaliyet gösteren, Amatör Futbolcuların temsilcisi misyonunu üstlenen, spor ve sporcuya destek verip, onların ellerinden tutan Amatör Futbolcular Derneği Sakarya Şubesi olarak da çalışmalarına ve faaliyetlerine devam ediyor. Kurum ve kuruluşlarla olan sıcak temaslarını sürdüren Amatör Futbolcular Derneği, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik görevine başlayan Yaşar Doğan'ı makamın da ziyaret ederek, yeni görevin de başarılar diledi.

Amatör Futbolcular Derneği Sakarya Şube Başkanı Ömer Bektaş,  Yönetim Kurulu üyelerinden Kurtuluş Turna, Adil Yazıcı, Mesut Nalbant ile birlikte ilimize yeni atanan Op. Dr. Yaşar Doğan ile sıcak ve samimi bir ortam da gerçekleştirdikleri sohbette Amatör Futbolcuların sağlık sorunlarıyla alakalı sıkıntıları dillendirdiler.

Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş yaptığı açıklamada; 'Samimi ortamda gerçekleştirilen görüşmede sporcuların sağlık sorunları ve sahalardaki Sağlık Memuru eksikliğinin giderilmesi için Sayın Genel Sekreterimizden destek istedik. Sporcularımızın sağlığı her şeyden önemlidir. İnşallah Genel Sekreterimizin desteği ile bu sorunu ortadan kaldıracağız.'dedi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yaşar Doğan ise ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirip 'Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sahalardaki Sağlık Memuru eksikliğini gidermek için yasal çerçevede elimizden geleni yapacağız' mesajını verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amatör Futbolcular Derneği'nden Ziyaret ve Talep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement