Amerikan Bayrağını Yakarken Kendini Yakıyordu - Son Dakika
Güncel

Amerikan Bayrağını Yakarken Kendini Yakıyordu

Amerikan Bayrağını Yakarken Kendini Yakıyordu

Saadet Partisi Bursa il teşkilatı, İslamiyete ve Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmi protesto etti.

15.09.2012 14:41

Saadet Partisi Bursa il teşkilatı, İslamiyete ve Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmi protesto etti. Parti üyelerinden biri Amerikan bayrağını yakarken ellerini yaktı.

Orhangazi Parkı'nda toplanan Saadet Partililer, 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmi protesto etti. Partililerden bir kişi Amerikan bayrağını yakarken kendini tehlikeye attı. Önce bayrağa tiner döküldü. Çakmağın yakılmasıyla birlikte bayrağın birden alev alması üzerine elleri yanan partili bayrağı yere attı. Acılar içinde kıvranan partili çığlıklar atarken, bayrağı tekmeleyerek uzaklaştırmaya çalıştı. Bu olaydan sonra diğer iki bayrak kontrollü şekilde yakıldı.

Sadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Harun Arakız, "İslam'ı savaş dini olarak tanıtan filmde Müslümanlara açıkça hakaret ediliyor. Yılardır sürdürülen diyalog çalışmaları ise İslamiyete ve Peygamber Efendimize yapılan saygısızlığın azalmadığını

göstermiştir. Aksine artmaktadır. Son olarak İstanbul'da yapılan diyalog çalıştayı bunun delilidir. Çalıştaya çok sayıda diyalogcu, Hıristiyan ve Yahudi din adamı katıldı. Hazreti Muhammed'e hakaret filmi aynı günlerde gösterime sokuldu" dedi.

Basın açıklaması olaysız bir şekilde tamamlandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Amerikan Bayrağını Yakarken Kendini Yakıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement