Anadolu Adliyesi'nde Spor Salonu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Anadolu Adliyesi'nde Spor Salonu Açıldı

Anadolu Adliyesi\'nde Spor Salonu Açıldı

Dünyanın en büyük adalet sarayı olarak bilinen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda spor salonu faaliyete geçirildi.

14.01.2016 15:12

Dünyanın en büyük adalet sarayı olarak bilinen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda spor salonu faaliyete geçirildi.

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI DA AÇILIŞA KATILDI

Kartal Belediyesi'nin katkılarıyla 5 bloktan oluşan adalet sarayının D blok zemin katında hizmete giren spor salonunun açılışını Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Anadolu Adalet Sarayı Komisyon Başkanı Hayri Kaynar ve Başsavcıvekilleri yaptı. Kurdele kesimi ile birlikte adliye personelinin ihtiyacının karşılanması amacıyla açılışı yapılan spor salonunda konuşma yapan Başsavcı Tosun, spor salonunun yapımında katkısı olan Altınok Öz'e teşekkür etti.

İLK SPOR BAŞSAVCIDAN

Açılışın ardından salonu gezen Tosun, Öz ve Kaynar spor aletleri ile ilgili bilgi aldı. Başsavcı Tosun, salondaki bir spor aletine binerek ilk denemeyi yaptı. Başsavcı Tosun'un ardından Komisyon Başkanı Kaynar da spor aleti kullandı. İçinde çeşitli spor aletlerinin bulunduğu salon hafta içi her sabah 07.00-08.00 saatleri arasında ve akşam da 16.45-21.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bir spor eğitmeninin de eşlik edeceği salon, hafta sonu 09.00-21.00 saatleri arasında da açık olacak. Faaliyete geçen spor salonundan, haftanın 2 günü bayanlar, 2 günü erkekler ve bir günü de hem erkek hem bayan personel hizmet alabilecek. Salonu kullanan personel için kadın ve erkeklere ait soyunma odaları da oluşturuldu.

Öte yandan, adalet sarayına yaptırılan 2 adet bebek bakım odası da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katıldığı törenle hizmete girdi. - Tosun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anadolu Adliyesi'nde Spor Salonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement