Anadolu Efes Basketbol Oyuncuları, Taraftari İçin Şarkı Söyledi - Son Dakika
Güncel

Anadolu Efes Basketbol Oyuncuları, Taraftari İçin Şarkı Söyledi

Anadolu Efes Basketbol Oyuncuları, Taraftari İçin Şarkı Söyledi

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün taraftarı için çektiği reklam filminde takım oyuncuları kamera karşısına geçti.

02.02.2012 12:27

Oyuncular, Duman'ın 'Senden Daha Güzel' şarkısını kulübün taraftarları için söyledi. Filmin başrolünde Kerem Tunçeri, Cenk Akyol, Sasha Vujacic, Tarence Kinsey ve Sinan Güler yer alıyor. Kerem Tunçeri'nin kendi sesiyle 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendirdiği filmde diğer oyuncular da gitar ve davul çalıyor.

Kurulduğu günden beri basketbola yatırım yapan, birbirinden değerli oyuncuları Türk basketboluna kazandıran, elde ettiği başarılarla Türkiye'nin gururu olan Anadolu Efes Spor Kulübü, taraftarının desteğini her zaman arkasında hissediyor. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı "Anadolu Efes Taraftarı için söylüyor" filmi de işte bu karşılıklı bağdan yola çıkarak hazırlandı ve 'Basketbol aşktır, bitmeyen, eskimeyen, tükenmeyen, heyecanını hiç yitirmeyen güçlü bir tutkudur' duygusundan esinlendi. Tüm spor dallarında tezahürat yapan, slogan atan, şarkılar söyleyen taraftar olur. Oysa konu basketbol olunca, aşk karşılıklıdır. Bu sebeple, bu kez şarkıyı söyleyen taraftar değil, takım oldu.

Anadolu Efes, taraftarı ile arasındaki bu güçlü bağı en güzel anlatan parçayı seçti ve Duman grubunun "Senden daha güzel" parçasından yola çıkarak taraftarı için "Kimseyi görmedim ben senden daha güzel" dedi. Kerem Tunçeri söyledi, Sasha Vujacic, Tarence Kinsey ve Sinan Güler gitar, Cenk Akyol da davul çaldı. Böylece Anadolu Efes Basketbol Oyuncuları tüm takım arkadaşları adına taraftarlarına teşekkür etmiş oldu.

Çekimleri İki gün süren filmde ayrıca Efes Kızları ve taraftarlar da rol aldı. Çekimlerin bir günü stüdyoda, bir günü ise Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. Anadolu Efes sahadaki güçlü takım ruhunu, sahnede de gösterdi.

Yönetmenliğini Uygar Kutlu'nun yaptığı filmde, prodüksiyon çalışmalarını Autonomy Müzik, yapımını ise Jingle House üstlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Efes Basketbol Oyuncuları, Taraftari İçin Şarkı Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement