Anadolu Efes Spor Kulübü'ne Kristal Ödül - Son Dakika
Güncel

Anadolu Efes Spor Kulübü'ne Kristal Ödül

Anadolu Efes Spor Kulübü\'ne Kristal Ödül

Reklamcılar Derneği tarafından bu sene 25'incisi düzenlenen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Ödül Töreni İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

28.09.2013 16:50

Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncularının her şeyden habersiz olarak rol aldığı ve Anadolu Efes taraftarlarının oyunculara sürpriz yaparak 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendirdiği reklam filmi, 25'inci Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nde büyük ödülü kazandı. Yayına girdiği andan itibaren büyük beğeni toplayan ve sosyal medyada izlenme rekorları kıran film "Viral Proje" kategorisinde Kristal Elma'nın sahibi oldu.

Reklamcılar Derneği tarafından bu sene 25'incisi düzenlenen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Ödül Töreni İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Törende Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 2013 yılı başında gösterime giren ve sosyal medyada büyük ilgi gören reklam filmi Dijital'de Viral Proje kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Geçtiğimiz sene taraftarları için kamera karşısına geçen ve Duman'ın 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendiren Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, bu sene ise her şeyden habersiz olarak yeni reklam filminde rol almışlar ve bu kez de Anadolu Efes taraftarları, oyunculara büyük bir sürpriz yaparak 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendirmişlerdi.

Tamamı gizli kamerayla çekilen ve çekimleri Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde 15 gizli kamera kullanılarak gerçekleştirilen filmde, 540 kişilik figürasyon kullanılmış ve toplamda 750 kişi görev yapmıştı. Dev bayraklar ve flamalar salon içerisine büyük bir özenle saklanırken, seyircilerin giydikleri Anadolu Efes formalarını gizlemek için ise cırt cırtlı özel kostümler hazırlanmıştı.

Geçtiğimiz seneki reklam filmiyle Eğlence ve Viral Video kategorilerinde iki Kristal Elma kazanan Anadolu Efes Spor Kulübü, bu seneki reklam filmiyle de yine Kristal Elma'da ödül kazanmayı başardı.

Taraftarlarına her zaman heyecan dolu bir basketbol deneyiminden fazlasını sunan ve sahalarda basketbol eğlencesini yaşatmak için oynayan Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon takım ve taraftarlarını bir araya getirerek taraftarlarına etkileyici deneyimler yaşatan başarılı medya ve iletişim kampanyaları nedeniyle Euroleague tarafından da Euroleague Devotion Pazarlama Ödülleri'nde Altın Ödül'e layık görülmüştü.

Künye

Reklamveren: Anadolu Efes Spor Kulübü

Reklam Ajansı: TBWA"ISTANBUL

CCO: İlkay Gürpınar

Yaratıcı Ekip: Volkan Karakaşoğlu, Zeynep Karakaşoğlu, Zeynep Orbay

TBWA Marka Ekibi: Ebru Eğilmez, Chris Direduryan, Bilge Ertem

Stratejik Planlama Ekibi: Toygun Yılmazer, Tuğyan Çelik, Nisan Danışman

Prodüksiyon Ekibi: Zeynep Gencebay, Ceyhun Sevil

Prodüksiyon Şirketi: Soda Film

Prodüktör: Yalçın Kılıç

Yönetmen: Gürkan Kurtkaya

Post Produksiyon: 1000 Volt

Medya Ajansı: Time

Kullanılan Mecralar: TV, internet, sinema

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Efes Spor Kulübü'ne Kristal Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement