Ankara Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Ankara Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 Yaralı Ankara'nın Çubuk ilçesinde hastane acil servisi girişindeki trafik lambalarının bulunduğu kavşak önünde ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

15.11.2015 11:59

Ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 Yaralı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde hastane acil servisi girişindeki trafik lambalarının bulunduğu kavşak önünde ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Acil Servisi girişi lambaların önünde meydana geldi. Çubuk'tan Ankara istikametine giden Ömer Çetin'in kullandığı 06 CGS 22 plakalı otomobil ile Hüseyin Balcı idaresindeki 06 FC 9502 plakalı 112 Ambulansı, acil servisin önündeki lambalı kavşakta çarpıştı. Kazada, ambulans sürücüsü Hüseyin Balcı ve otomobil sürücüsü Ömer Çetin ile birlikte araçta bulunan Sefa Aydın yaralandı. Kazada, araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartıldı.

Hastanedeki sağlık görevlilerinin yardımı ile önce Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ankara Bulvarı kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak trafiğe kapanırken, kullanılmaz hale gelen araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza sonrası araçlardan akan yağ ve parçalar yüzünden kapatılan yol, belediye temizlik ekiplerinin temizlik çalışması sonrası yeniden trafiğe açıldı. Yaralılardan Ömer Çetin ve Sefa Aydın'ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement