Ankara'da Bulunan Bomba Yüklü Minibüs Davası - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Bulunan Bomba Yüklü Minibüs Davası

Ankara\'da Bulunan Bomba Yüklü Minibüs Davası

Yargıtay 9.Ceza Dairesi, Ankara Sıhhiye'deki çok katlı otoparkta 11 Eylül 2007'de cep telefonu düzenekli bomba yüklü minibüs bulunması davasında, 3 sanığa verilen hapis cezası ile bir sanığın beraatına ilişkin kararı onadı.

28.05.2013 11:21

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Ankara Sıhhiye'deki çok katlı otoparkta 11 Eylül 2007'de cep telefonu düzenekli bomba yüklü minibüs bulunması davasında, 3 sanığa verilen hapis cezası ile bir sanığın beraatına ilişkin kararı onadı. Sıhhiye'deki çok katlı otoparkta 11 Eylül 2007'de cep telefonu düzenekli bomba yüklü minibüs bulunması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandı. Sanıklardan İdris Nakçi, "yasa dışı silahlı PKK terör örgütü üyesi olmak" suçlamasından 11 yıl 3 ay, "tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurmak ve taşımak" suçlamasından da 9 yıl 8 ay 20 gün olmak üzere, toplam 20 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasına mahkum edildi.

Sanık Ali Sayan "yasa dışı silahlı PKK terör örgütü üyesi olmak" suçlamasından 8 yıl 9 ay, sanık Alpaslan Özkan da aynı suçlamadan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık Mustafa Bayar ise üzerine atılı suçlamalardan beraat etti.

Kararın temyiz edilmesi üzerine dosyayı görüşen Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesinin kararını onadı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Bulunan Bomba Yüklü Minibüs Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement