Ankara'daki Patlamada Ölen 102 Kişi İçin İstanbul'da Anma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara'daki Patlamada Ölen 102 Kişi İçin İstanbul'da Anma

Ankara\'daki Patlamada Ölen 102 Kişi İçin İstanbul\'da Anma
24.10.2015 16:24

Haber - Kamera: Yüksel KOÇ / İstanbul DHA İki hafta önce Ankara'da terör saldırısında hayatını kaybeden 102 kişi için Galatasaray Meydanı'nda bir anma etkinliği düzenlendi.

Haber - Kamera: Yüksel KOÇ/ İstanbul DHA

İki hafta önce Ankara'da terör saldırısında hayatını kaybeden 102 kişi için Galatasaray Meydanı'nda bir anma etkinliği düzenlendi.

Bazı sivil toplum kuruluşlarının çağrısı ile Galatasaray Meydanı'nda toplanan grup, 'Ankara 10: 04" dövizinin arkasında toplandı.

Patlamada hayatını kaybeden 102 kişi için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı, ölenlerin isimleri alfabetik sırayla okundu.

Daha sonra basın açıklaması okundu. Yapılan açıklamada patlamanın üzerinden iki hafta geçtiği belirtilerek, 'Bu süre içinde ortaya çıkan şey devletin güvenlik aygıtının organize rezaletidir" denildi.

Saldırıyı IŞİD'in gerçekleştirdiği belirtilen açıklamada, 'Diyarbakır'da, Suruç'ta ve Ankara'da ardı ardına bombaları patlatanların 2013'te başlayan hikayeleri devletin ilgili birimlerince kayıt altına alınmış, ama gereği yapılmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamada Ölen 102 Kişi İçin İstanbul'da Anma - Son Dakika


Advertisement