Ankara - Kamyonet 2 Otomobile Çarptı: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara - Kamyonet 2 Otomobile Çarptı: 3 Ölü, 3 Yaralı

Ankara - Kamyonet 2 Otomobile Çarptı: 3 Ölü, 3 Yaralı

Kamyonet 2 otomobile çarptı: 3 ölü, 3 yaralıANKARA'nın Çubuk İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, karşı yönden gelen 2 otomobile çarptı.

28.01.2017 22:08

Kamyonet 2 otomobile çarptı: 3 ölü, 3 yaralı

ANKARA'nın Çubuk İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, karşı yönden gelen 2 otomobile çarptı. Kazada, kamyonette bulunan 3 kişi öldü, otomobillerdeki 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Cubuk- Şabanözü karayolu Aşağı Emirler Kavşağı Handeresi Köprüsünde akşam saatlerinde meydana geldi. Şabanözü istikametinden Çubuk yönüne giden Necmettin B. idaresindeki 06 AE 9228 plakalı kamyonet, Aşağı Emirler Kavşağı Handeresi Köprüsü'nde karşı yönden gelen Volkan Ambarcı'nın kullandığı 06 YJM 28 plakalı otomobile, ardından Bayram Baş yönetimindeki 06 ADB 991 plakalı otomobile çarptı. Kaza yerine jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kamyonette bulunan Yağmur Çatar (14), Hüseyin Ambarcı (55) ile eşi Sıddık Ambarcı (51) hayatılarını kaybettiler. Kazada, sürücüler Bayram Baş ve Volkan Ambarcı ile otomobildeki Recep Aldemir yaralandı. Yaralılar, iftaiyenin yardımı ile araçlardan çıkarıldı.

Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekibince yapılan işlemlerin ardınan Yağmur Çatar, Hüseyin ve Sıddık Ambarcı'nın cesetleri otopsi için Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyan yakınları göz yaşları içinde hastaneye koştu. Kazadan yara almadan kurtulan kamyponet şoförü Necmettin B. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada ölenlerin cenazeleri yarın öğle namazından sonra Çankıarı'nın Eldivan ilçesinde defnedileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara - Kamyonet 2 Otomobile Çarptı: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement