Ankara Sara Hastası Genç, 2 Çocuğu Için Mendil Satamayınca Canına Kıymak Istedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara Sara Hastası Genç, 2 Çocuğu Için Mendil Satamayınca Canına Kıymak Istedi

10.03.2017 19:28

Sara hastası genç, 2 çocuğu için mendil satamayınca canına kıymak istediANKARA'nın Kahramankazan ilçesinde 5 katlı bir binanın çatısına çıkıp ekonomik nedenlerden dolayı intihar etmek isteyen 22 yaşındaki Hüseyin Güllüoğlu adlı bir baba, polisin ısrarı sonucu intihardan vazgeçti.

Sara hastası genç, 2 çocuğu için mendil satamayınca canına kıymak istedi

ANKARA'nın Kahramankazan ilçesinde 5 katlı bir binanın çatısına çıkıp ekonomik nedenlerden dolayı intihar etmek isteyen 22 yaşındaki Hüseyin Güllüoğlu adlı bir baba, polisin ısrarı sonucu intihardan vazgeçti. Sara hastası olduğu öğrenilen genç, çatıdan indirildiği sırada nöbet geçirmeye başladı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinden Kahramankazan'a mendil satmak için gelen evli, 2 çocuk babası Hüseyin Güllüoğlu, 2 aylık ev kirası ve bir arkadaşına olan 500 TL'lik borcunu ödemek için geldiği Kahramankazan'da mendil satmaya başladı. Güllüoğlu, istediği mendil satışlarını yapamaması üzerine bunalıma girip, Atatürk Mahallesi, GMK Caddesi üzerinde dış cephe kaplaması için yanlarına iskele kurulan beş katlı bir binanın çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. İskeleye tırmanarak çatıya çıkan genci ikna etmek için polislerin çabası sonuç verdi. GEnç, polislerin Bin TL sözüne karşılık intihardan vazgeçti.

İTFAİYE HAVA YATAĞI AÇTI

Çatıdayken eline geçirdiği kesici bir aletle derdini anlatmaya çalışırken kollarını yaralayan genç, polislerin yaklaşmasını engellemeye çalıştı. Sara hastası olduğu öğrenilen gencin çatı oluklarına tutunarak durmaya çalıştı. Bu sırada itfaiye ekipleri de hava yatağı açarak meydana gelebilecek tehlikeye karşı önlem almaya çalıştı. Polislerin yaklaşık yarım saatlik iknası sonucu Hüseyin Güllüoğlu adlı genç, polislerin yardımıyla çatıdan alınarak yere indirildi. Bu sırada kaldırıma yığılan gencin sara nöbeti geçirdiği anlaşıldı. 112 ekipleri ve polisin müdahalesiyle krizi atlatan genç, bindirildiği ambulanstan inmek istedi, ancak ikna sonucu önce hastaneye, ardından polis merkezine götürüldü.

Sara hastası olduğu için iş bulmakta zorlandığını söyleyen iki çocuk babası Hakan Güllüoğlu, kendisine bir yardım elinin uzatılmasını istedi. biri 1, diğeri 2,5 yaşında iki çocuğuna bakmakta zorlandığını belirten baba Güllüoğlu'nun sara hastalığı nedeniyle askerdeyken geçirdiği nöbetlerden dolayı çürük raporu aldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Sara Hastası Genç, 2 Çocuğu Için Mendil Satamayınca Canına Kıymak Istedi - Son Dakika


Advertisement