Ankaragücü Teknik Direktörü Özat: ''2 Yada 3 Transfer Yapmalıyız'' - Son Dakika
Güncel

Ankaragücü Teknik Direktörü Özat: ''2 Yada 3 Transfer Yapmalıyız''

Ankaragücü Teknik Direktörü Özat: \'\'2 Yada 3 Transfer Yapmalıyız\'\'

Cezası Nedeniyle Trabzonspor Maçında Takımının Başında Olamayan Ankaragücü Teknik Direktör Ümit Özat, Manisaspor Maçı ile Çıkışa Geçmek İstediklerini Söyledi.

18.08.2010 17:41

Cezası nedeniyle Trabzonspor maçında takımının başında olamayan Ankaragücü Teknik Direktör Ümit Özat, Manisaspor maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'inin ilk yarısında 24-28 arası bir puan toplamak istediklerini belirten teknik direktör Ümit Özat, bunun için 2 ya da 3 transferin gerçekleşmesinin gerektiğini söyledi.

Trabzonspor maçına 17 kişilik kadro ile çıktıklarını hatırlatan genç teknik adam, 'Sakat ve cezalı oyuncular takımı etkiledi. Belki de bu dünya da bir ilktir. Bir takım ligin ilk haftasına 17 kişi ile çıkıyor. Ligin ilk haftasında sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle sıkıntı yaşadık. Maç 70. dakikaya kadar başa baştı. İlk golü atanın kazanacağı bir maç oldu. Biz bahanelere sığınmamalıyız. Bireysel hataların dışında Trabzonspor bizi zorlayamadı. Ancak Trabzonspor kulübesi çok zengin. Biz bir hedef koyduk. Ligin ilk yarısındaki hedeflediğimiz puanı yakalamak istiyorsak 2-3 transfer yapmalıyız" diye konuştu.

Golcü oyuncu Robert Vittek'in takımdaki eksikliğine değinen Ümit Özat, 'Her takımın temel taşları vardır. Vittek bizim için öyle. İleride top tutuyor. Defansı dinlendiriyor. Takım arkadaşlarının hücuma çıkmasını sağlıyor. Trabzonspor maçında Vittek'in eksikliğini hissettik" ifadelerini kullandı.

Son olarak bu hafta Manisaspor ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulunan Özat, 'Bu maç ile bir seri yakalamak istiyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Trabzonspor maçındaki hatalarımızı tekrarlamazsak, bu zor deplasmandan galip geleceğimize inanıyorum. Bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankaragücü Teknik Direktörü Özat: ''2 Yada 3 Transfer Yapmalıyız'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement