ANNEANNE İLE SÖMESTİR TATİLİ İÇİN YANINA GELEN TORUNU SOBADAN ZEHİRLENİP ÖLDÜ - Son Dakika
Güncel

ANNEANNE İLE SÖMESTİR TATİLİ İÇİN YANINA GELEN TORUNU SOBADAN ZEHİRLENİP ÖLDÜ

ISPARTA'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Şerife İlhan (65) ile torunu Ecrin Ünlü (9) hayatını kaybetti.

01.02.2023 11:08  Güncelleme: 11:42

ISPARTA'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Şerife İlhan (65) ile torunu Ecrin Ünlü (9) hayatını kaybetti.

Davraz Mahallesi 3941 Sokak'ta, bir binanın 3'üncü katında oturan Şerife İlhan ile torunu Ecrin Ünlü'den haber alamayan yakınları, dün gece eve geldi. Kapıyı kırarak içeri girenler anneanne ve torununu hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Şerife İlhan ile Ecrin Ünlü'nün yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede sobadan zehirlendikleri belirlenen Şerife İlhan ile torunun cenazeleri, otopsi için hastane morguna götürüldü. Ailesiyle birlikte Aydın Kuşadası'nda yaşayan Ecrin Ünlü'nün, sömestir tatili dolayısıyla anneannesinin yanına geldiği öğrenildi. (DHA)

ANNEANNE İLE SÖMESTİR TATİLİ İÇİN YANINA GELEN TORUNU SOBADAN ZEHİRLENİP ÖLDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANNEANNE İLE SÖMESTİR TATİLİ İÇİN YANINA GELEN TORUNU SOBADAN ZEHİRLENİP ÖLDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement