Annesinin Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Mehmet'in Son Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Annesinin Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Mehmet'in Son Görüntüleri

Annesinin Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Mehmet\'in Son Görüntüleri

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde annesi Rahimenur S.tarafından dövüldüğü iddia edilen ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 5 yaşındaki Mehmet Ağar'ın, mahkeme kararıyla annesine teslim edilme görüntüleri ortaya çıktı.

11.02.2013 14:16

Antalya'nın Elmalı İlçesi'nde annesi Rahimenur S. tarafından dövüldüğü iddia edilen ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 5 yaşındaki Mehmet Ağar'ın, mahkeme kararıyla annesine teslim edilme görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, annesiyle gitmek istemeyen ve ağlayarak yalvaran Mehmet, zorla bir otomobile bindiriliyor.

Elazığ'da imam olarak görev yapan Osman Ağar, 4 yıl önce kendisini terk eden Rahimenur S.'den Eylül 2012'de boşandı. Hakim, yaşı küçük olduğu için çiftin oğulları Mehmet Ağar'ın velayetini anne Rahimenur'a verdi. Elmalı Müftüsü olan babası Veli S.'nin yanına yerleşen Rahimenur S., burada Kuran kursu öğretmenliği yapmaya başladı. Boşandıktan sonra sürekli çocuğunu dövdüğü iddia edilen Rahimenur S.'nin, 18 Ocak'ta Mehmet'i bu kez feci şekilde dövdüğü ve hastanelik ettiği öne sürüldü.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Mehmet, 30 Ocak'ta yaşamını yitirdi. Baba Osman Ağar, eski eşi Rahimenur S., eski kayınpederi Elmalı Müftüsü Veli S., eski kayınvalidesi Ayşe S. ile eski baldızı Büşra S. hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Rahimenur S. tutuklanırken, minik Mehmet'in cenazesi, babasının memleketi Konya'da toprağa verildi.

'HER TARAFINDAN MORLUK VE KESİK VARDI'

Oğlunun ölümünün ardından izin alarak Gazipaşa İlçesi'nde oturan babası Mehmet Ağar'ın yanına gelen Osman Ağar, oğlunun dayak sonucu öldüğünü belirterek, "Oğlum hastanedeyken günlerce başında bekledik. Gözünün altında morluklar, ağzının kenarında yırtık, üst dudağında patlak, sol kulağının altında bıçakla çizilmiş gibi 8-10 çizik, sol ve sağ omzunda, kollarında ceviz büyüklüğünde morluklar vardı" dedi.

OĞLUM ANNESİNİN KENDİSİNİ DÖVDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Eski eşi Rahimenur'un kendisini terk ettiğinde oğlunun 3 aylık olduğunu ve 5 yaşına kadar Mehmet'e anne ve babasıyla birlikte baktığını belirten Osman Ağar, şöyle konuştu:

"Mahkeme kararının ardından annesi gelip Mehmet'i götürdü. 4 aydır annesinde kalıyordu. Bu süre içinde sadece birkaç kez telefonla görüştüm. Geçen Kurban Bayramı'nda Mehmet'i 1 günlüğüne aldım. Bana, 'Annem, teyzem, dedem ve anneannem beni dövüyor. Babacığım annem benim karnıma bıçak dayadı' dedi. Elimizde delil olmadığı için bir şey yapamadık."

'OĞLUM AĞLAYA AĞLAYA GİTTİ'

Mahkeme kararının ardından eski eşinin, Mehmet'i almak için Elmalı'dan avukatıyla birlikte Gazipaşa'ya geldiğini belirten Osman Ağar, "Mehmet'i söke söke bizden aldı. Mehmet annesiyle gitmemek için hıçkıra hıçkıra ağladı. O anları kameraya çektik" dedi.

MEHMET'İN SON GÖRÜNTÜLERİ

Mehmet'in mahkeme kararıyla annesine verildiği günün görüntülerinde, anne Rahimenur ve yakınları, çocuğun kendilerine verilmesini istiyor. Ağlayarak yalvaran Mehmet, annesi tarafından zorla bir otomobile bindiriliyor. Anne Rahimenur S.'nin Mehmet'i zorla götürmesine kızan dede Mehmet Ağar ise "Yangından mal mı kaçırıyorsun? Çocuğa iyi davran" diye tepki gösteriyor. - Antalya/ Gazipaşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesinin Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Mehmet'in Son Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement