Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto4.Foto5.Foto6.TÜRK rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray, Tudors Arena sahnesinde sevenleriyle buluştu.

03.06.2013 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foto1: Sema Bekar, Melih Selekoğlu, Başak Sönmez

Foto2: Latife Esen, Nurhan Canöz

Foto3: Seray Gülhatun, Esra Manioğlu

Foto4: Murat Yalçın, Tuğba Gemici

Foto5: Kadek Mulyani, Fitri Dila Mohorani

Foto6: Aslı Koptur

===

Erkin Koray sahnede Arena ayakta

TÜRK rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray, Tudors Arena sahnesinde sevenleriyle buluştu. Kaleiçi'ndeki işletmeyi tıklım tıklım dolduran coşkulu kalabalık, sanatçının sahneye çıkmasını heyecanla bekledi. 'Çöpçüler', 'Senden Başka', 'Şaşkın' ve 'Sevince' gibi efsaneleşmiş şarkılarını seslendiren 72 yaşındaki Koray, enerjisi ve samimi tavırlarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık iki saat süren konserde hayranları, Koray'ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Foto: Konserden fotolar

===

Başarıyı kutladılar

ANTALYA'da hizmet veren Rixos Downtown Otel, hizmet kalitesi ile farklı dallarda birçok ödüle layık görüldü. Genel müdür Mehmet Tulunay önderliğinde bir araya gelen otel yönetimi, elde ettiği başarıyı kutladı. Kalina Restaurant'ta gerçekleşen kutlama yemeği, yönetici kadronun keyifli hallerine sahne oldu. Tripadvisor'dan 'Mükemmeliyet Sertifikası', Muratpaşa Kaymakamlığı'ndan 'En Güvenli Tesis' ve 'En İyi Mutfak', Tui Nordic'ten 'Blue Award' beş ayrı kategoride 'En İyi Beş Yıldızlı Otel' ödülleri ile Türkiye ve dünya çapında başarıya imza atan otel çalışanları, elde ettikleri başarının mutluluğunu paylaştı.

Foto: Otel yönetimi başarının devam etmesini dileyerek mutlu anları paylaştı.

===

Yoğun tempoya müzik arası

YAKIN arkadaşlar Sultan Eryiğit ile Esra Oduncuoğlu, yoğun geçen haftanın yorgunluğunu birlikte attı. Keyifli bir tur atan ikilinin son durağı, Shots oldu. Farklı tatlar deneyerek bol bol sohbet eden arkadaşların arasındaki uyum gözden kaçmadı. İyi anlaştıklarını dile getiren ikili, sevdikleri şarkıların eşlik ettiği akşamda bol bol moral depoladı.

Foto: Sultan Eryiğit, Esra Oduncuoğlu

===

Dostlar buluşması

ARKADAŞLIKLARI eskiye dayanan Ayşıl- İlker Yiğit, Seda- Efdal Akbıyık ve Başak- Cihat Sarıtaş çiftleri, uzun bir aranın ardından bir araya geldi. Atatürk Parkı içerisinde hizmet veren Nar Bistro'da gerçekleşen buluşma, üç çiftin koyu sohbetiyle ilerledi. Akşam yemeği yiyen aile dostları, ardından anı tazeledi. Eşleriyle birlikte katıldıkları gecede bol bol dostluk pekiştiren üç çift, canlı müzikle sakin ve keyifli bir akşam geçirdi.

Foto: Ayşıl- İlker Yiğit, Seda- Efdal Akbıyık, Başak- Cihat Sarıtaş

===

Sezona eğlenceli açılış

METRO Alanya Toptancı Market'in geleneksel personel gecesi, bu yıl Sea Garden Restoran'da düzenlendi. Barbeküyle başlayan gecede market çalışanları, müzik eşliğinde dans ederek eğlendi. Geceye Metro Saha Satış Müdürü Barış Ateş, İnsan Kaynakları Müdürü Sevil Koçak, İşletme Müdürü Hatice Doğruluk ve İşletme Müdür Yardımcısı Ahmet Murat Gümüş ile 200 personel katıldı. Metro'nun kadın çalışanları birbirinden şık elbiselerle katıldığı gece geç saatlere kadar sürdü.

Sea Garden Restoran İşletmecisi Mustafa Kamburoğlu da eğlencede Metro yöneticilerine ve çalışanlarına eşlik etti. İnsan Kaynakları Müdürü Sevil Koçak, her yıl farklı bir mekanda düzenledikleri gecenin hem personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek, hem de yaz sezonuna 'merhaba' demek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Teoman ERİŞ/ALANYA,

Foto: Mehmet ve Koray ile klip çekiminden foto - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement