Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Vural.ANTALYASPOR Başkanı Gültekin Gencer'i ilk kutlayan isimler arasında yer alan teknik direktör Yılmaz Vural, DHA muhabirine Antalyaspor'la ilgili duygularını anlattı.

16.06.2013 12:59

Foto: Gültekin Gencer fotoları

===

Vural: Görev verilirse hazırım

ANTALYASPOR Başkanı Gültekin Gencer'i ilk kutlayan isimler arasında yer alan teknik direktör Yılmaz Vural, DHA muhabirine Antalyaspor'la ilgili duygularını anlattı. Kendisine resmen bir teklif gelmediğini söyleyen Vural, "Antalya benim ikinci şehrim. Sevinci de hüznü de bu kentte yaşadım. Ben yurt dışından yeni döndüm. Şu an ailemle birlikteyim ve 20 Temmuz'a kadar da ailemle olacağım. Antalyaspor'da görev verilmesi halinde hazırım. Görev istenmez, verilir" dedi.

Başkan Gültekin Gencer'in futbol altyapısının zenginliğine dikkati çeken Vural, "Antalyaspor'a ve kente faydalı olacağını düşünüyorum. Şehrin yönetimine ve takımına daha çok sarılması lazım. Dünya kenti Antalya'nın borçtan arınmış bir kulübünün Avrupa'da da yer alması en büyük arzumdur" dedi. Yılmaz Vural, 2012-2013 sezonunda düşme hattında yer alan Sanica Boru Elazığspor'a gitmiş ve kulübü ligde tutmayı başarmıştı. Yılmaz Vural'ın istifa ettiği Elazığspor'la Ertuğrul sağlam anlaştı.

Foto: Yılmaz Vural fotosu

===

Doğum günü heyecanı

GEÇEN hafta içerisinde olağan genel kurul heyecanı yaşayan Antalyaspor'da bu kez doğum günü heyecanı yaşandı. Genel kurul sonunda Gültekin Gencer başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda yer alan Aziz Çetin ile Yıldıray Yılmaz'a, Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Başkan Gencer tarafından hazırlanan doğum günü partisinde yöneticiler Çetin ile Yılmaz kendileri için hazırlanan pastanın ilk dilimi Başkan Gencer'in elinden yedi. Doğum günü kutlanan yöneticiler büyük sevinç yaşarken, yönetim kurulu üyeleri bu anı, fotoğraf çektirerek ölümsüzleştirdi.

Foto: Pastanın önünde çekilen toplu foto

===

Fethiye'de transfer görüşmeleri

FETHİYESPOR'da iç transfer görüşmelerinin ilk etabı dün yapıldı. Yapılan görüşmeler neticesinde takım kaptanları Murat Türkkan ve Ozan Öztürk'ün yanı sıra, Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Halil Karataş, Uğur Aktaş ve Volkan Kabadayı ile yeni sezon için devam eden sözleşmeleri güncellenerek gerekli anlaşma sağlandı. Gün boyu devam eden iç transferde ilk gün 7 oyuncu ile yeni sezon için gerekli anlaşma sağlandı. Fethiyespor'da iç transfer görüşmeleri önümüzdeki hafta boyunca devam edecek.

İç transfer görüşmelerinin tamamlanmasının ardından dış transfer çalışmalarının başlayacağı Fethiyespor'da 2013-2014 sezonu hazırlıkları ise Temmuz ayının ilk günlerinde Fethiye'de başlayacak. Kulüple tekrar anlaşma sağlayan futbolcuların başarı grafiği şöyle:

Murat Türkkan: Fethiyespor'da ilk olarak 2008-2009 sezonunda forma giyen Murat Türkkan 2011-2012 sezonun başında Fethiyespor'daki ikinci dönemine başlamıştı. Fethiyespor'daki üçüncü sezonunda şampiyonluk yaşayan Murat Türkkan, geçen sezon takım kaptanlığı da yaptı. 2012-2013 sezonunda 26 maçta forma giyen Murat Türkkan defans hattında görev yapmasına rağmen attığı gollerle ve soğukkanlı futbol anlayışı ile dikkati çeken bir oyuncu. 99 numaralı formayı giyen Murat Türkkan yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edecek Fethiyespor'un kadrosunda yer alacak.

Ozan Öztürk: 2007-2009 yılları arasında da Fethiyespor'da görev yapan Ozan Öztürk, 2012-2013 sezonu başında ikinci kez Fethiyespor'da görev yapmaya başladı. 2012-2013 sezonunda ikisi kupa maçı olmak 31 maçta Fethiyespor kalesini koruyan Ozan Öztürk, 576 dakika koruduğu kaleyi gole kapatarak önemli bir başarıya sahip oldu ve Fethiyespor tarihine adını yazdırdı.

Sabri Turgut: 2009-2010 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Fethiyespor'a 2011-2012 sezonu başında bonservisiyle birlikte gelen Sabri Turgut, 2012-2013 sezonunda takımın değişmez isimlerinden oldu. Defans hattının 26 yaşındaki istikrarlı oyuncusu Sabri Turgut, 2012-2013 sezonunda 32 maçta forma giydi. Fethiyespor'da forma giydiği üçüncü sezonunda şampiyonluk yaşayan Sabri Turgut da PTT 1.Lig'de Fethiyespor forması giyecek. Sabri Turgut 2007-2008 sezonunda PTT 1.Lig'de 31 maçta forma giymişti.

Sabri Gümüşsoy: Fethiyespor defans hattının başarılı bir diğer ismi Sabri Gümüşsoy da yeni sezonda takımda yer alacak. 2010-2011 sezonunun başında lacivert beyazlı formayı giymeye başlayan Sabri Gümüşsoy da Fethiyespor'daki üçüncü sezonunda şampiyonluk yaşayan bir diğer isim. 2012-2013 sezonunda bazı maçlarda stoper, bazı maçlarda sağbek mevkiinde forma giyen Sabri Gümüşsoy, 26 maç ile takımın istikrarlı oyuncularından biri oldu.

Foto: Futbolcuların fotoları

===

Fethiyespor'da şampiyonluk balosu

PTT 1. Lig'e yükselen Fethiyespor'da futbolcular ve yönetim, şampiyonluk balosunda şampiyonluğu bir kez daha kutladı. Fethiye'nin Yanıklar Köyü'ndeki Tuana Tatil Köyü'nde yapılan şampiyonluk balosuna Fethiyespor yönetimi ve futbolcuların yanı sıra, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve çok sayıda davetli katıldı. Balo, Fethiyespor'un şampiyonluk serüvenini anlatan barkovizyon gösterimiyle başladı.

2015'TE HEDEF SÜPER LİG

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı, Fethiyespor'un sadece bir üst lige çıkmadığını, ilçenin de tanıtımına büyük katkı sunduğunu belirterek, "Milyonlarca dolar harcasaydık, ilçemizin tanıtımını bu kadar yapamazdık. Futbolcularımıza, başkanımıza ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Artık sorumluluğumuz daha da arttı. Bu yıl PTT 1'inci Lig'de ilk kez mücadele edeceğiz. 2015'ten itibaren hedef Süper Lig" diye konuştu.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ise takımın inançlarını boşa çıkarmadığını dile getirdi. Yürüdükleri yolda kendilerini çekemeyenlerin hazımsızlık, hasetlik ve fesatlıkları olduğunu kaydeden Öztürk, hiçbir zaman bunları büyütmediklerini, kendilerini sadece şampiyon olmaya odakladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından, Fethiyespor'un şampiyonluk pastası kesildi. Daha sonra, futbolcular ve kulüp yöneticileri müzik eşliğinde oynayıp şampiyonluğu kutladı.

Ergün TOS/FETHİYE,

Foto: Turgut Uçar

===

SPOR Toto Süper Lig'de bu yıl 19'uncu şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray'ın gezici mobil store TIR'ı Serik'e geldi. Çınaraltı Meydanı'nda konuşlanan gezici mobil store mağazası, Galatasaraylılardan yoğun ilgi gördü. Çandır Belediye Başkanı Ergüven Yılmaz da mobil store'den forma aldı. Mobil store 4 gün Serik'te kalacak.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Tırdan - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement