Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (7)

Foto.Foto.DÜNYANIN en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de izlenme rekorları kıran 'Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali', Deepo Outlet Center için özel bir gösteri düzenledi.

13.06.2013 17:06

Foto: Dans gösterisi

===

Tehlikeli atıkları GATAB taşıyor

GÜNEY Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği

Foto: Atıkların taşınması

===

Minikler Mickey, Minnie

ve arkadaşlarıyla coştu

DÜNYANIN en sevilen çocuk ve aile gösterilerinden biri olan ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de izlenme rekorları kıran 'Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali', Deepo Outlet Center için özel bir gösteri düzenledi. Antalya Akvaryum Disney Live! Tiyatrosu'nda düzenlenen gösteride davetli aileler, çocuklarıyla birlikte Disney'in kahramaları Mickey ve Minnie ile fotoğraf çektirdi.

Gösteride Disney kahramanları sahnede sihirli bir dünya yarattı. Disney'in en büyük hitleri olarak günümüze uyarlanan hip hop, pop, swing, reggae, rock ve country dalında remiks edilen parçalar görsel bir şovlya sergilendi. Disney filmlerinden bölümlerin ve çeşitli sürprizlerin yer aldığı gösteride izleyenler hem Disney şarkıları, hem de her yaşta müzikseverin bildiği popüler şarkılarla coştu.

ANTALYA,

Foto: Törenden

===

HEM'den yılsonu sergisi

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün

Foto: Sergiden foto

===

Motosiklet sürücüleri denetlendi

FİNİKE'de jandarma ve polis ekipleri ilçe genelinde motosiklet sürücülerine yönelik ortak denetim yaptı. 10 gün süren denetimlerde yaklaşık 1000 motosiklet sürücüsünün evrakları kontrol edildi. Kontroller sırasında, motosiklet kullanıcılarının yüzde 49'nun sürücü belgesi bulunmadığı, yüzde 62'sinin kask kullanmadığı, yüzde 30'nun trafik sigortası olmadığı, yüzde 39'nun araç muayenesi yaptırmadığı ve yüzde 7'sinin tescil plakası belgesinin bulunmadığı tespit edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, elde edilen rakamsal veriler değerlendirildiğinde özellikle motosiklet sahiplerinin ve kullanıcılarının trafik kurallarına uymadıkları ve birçok eksiklerinin olduğunu gözlediklerini söyledi. Trafik kuralları konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşür bastırıp dağıtmaya başladıklarını açıklayan Çakmaklı, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

İlçe genelinde bir süre bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yapacaklarını anlatan Çakmaklı, "Sonrasında ise trafik kurallarına uymayanlar hakkında 29/8 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ilgili maddeleri doğrultusunda işlem yapılacaktır. Trafikte can ve mal güvenliğinin sağlanması ölüm ve yaralanmalarının önlenmesi amacıyla kurallara uyulması önemlidir. Tüm vatandaşlarımızdan destek ve özveri bekliyoruz" dedi.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE,

Foto: Kaymakam öğrencilere hediye verirken - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (7) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement