Antalya'da 12 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Tarsus'ta Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 12 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Tarsus'ta Yakalandı

Antalya\'da 12 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Tarsus\'ta Yakalandı

Antalya’da 12 yıl önce cinayet işleyen zanlı Mersin’in Tarsus ilçesinde yakalandı.

04.03.2016 14:51

Antalya'da 12 yıl önce cinayet işleyen zanlı Mersin'in Tarsus ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İsmail Büyülü (35) 2004 yılında Antalya'nın Finike ilçesinde iddiaya göre namus meselesi yüzünden bir kişiyi bıçakla öldürdükten sonra kayıplara karıştı.

Antalya Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nce 'Taammüden Öldürme Suçundan' Finike Jandarma Komutanlığı tarafından 12 yıldır aranan İsmail Büyülü, Tarsus Jandarmasının istihbari çalışmasıyla, kendine yeni bir hayat kurduğu, Tarsus'a bağlı Çiçekli köyü yakınlarındaki bekçilik yaptığı bir çiftlikte Necmi Çalı adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan İsmail Büyülü'nün dini nikahla evlenerek 3 çocuk sahibi olduğu ve Tarsus'ta kendine yeni bir hayat kurduğu anlaşıldı.

Hakkında arama kararı bulunan İsmail Büyülü, hakkında düzenlenen evrakla gönderildiği adliyede mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 12 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Tarsus'ta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement