Antalya'da Avm Şirketine Fetö Soruşturmasında Kayyum Atandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Avm Şirketine Fetö Soruşturmasında Kayyum Atandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Antalya\'da Avm Şirketine Fetö Soruşturmasında Kayyum Atandı

ANTALYA'nın en büyük AVM'lerinden MarkAntalya'yı bünyesinde barındıran MLC şirketi ile Kadıahmetoğulları A.Ş.'ye, TMSF kayyum olarak atandı.

ANTALYA'nın en büyük AVM'lerinden Mark Antalya'yı bünyesinde barındıran MLC şirketi ile Kadıahmetoğulları A.Ş.'ye, TMSF kayyum olarak atandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Antalya merkezli faaliyet gösteren 2 şirkete kayyum atanmasını talep etti. Talebi değerlendiren Antalya 5'inci Sulh Ceza Hakimliği, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile kentin en büyük alışveriş merkezlerinden MarkAntalya'yı da bünyesinde barındıran MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne kayyum atanmasına karar verdi.

Hakimlik, 674 sayılı KHK'nın 19/2 ve CMK'nın 133/1 maddeleri gereğince, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF), yönetim organlarının tüm yetkilerini kullanmak üzere bu şirketlere kayyum olarak atanmasına karar verdi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Advertisement