Antalya'da Kamyonetin Çarptığı Kadın 45 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Kamyonetin Çarptığı Kadın 45 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Antalya\'da Kamyonetin Çarptığı Kadın 45 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Antalya’da 45 gün önce geri manevra yapan kamyonetin çarptığı 49 yaşındaki Fatma Süheyla Sarıcan hayatını kaybetti.

05.12.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 45 gün önce geri manevra yapan kamyonetin çarptığı 49 yaşındaki Fatma Süheyla Sarıcan hayatını kaybetti. Kazanın yaşandığı an ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, 18 Ekim'de saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi, Özgürlük Bulvarında meydana geldi. 49 yaşındaki Fatma Süheyla Sarıcan, alışveriş yaptıktan sonra elindeki poşetlerle yolun karşısına geçmeye çalışırken iddiaya göre, C.E yönetimindeki 07 EEM 18 plakalı kamyonet 70 kilometre hızla çarptı. Ağır yaralanan Sarıcan, çevredekilerin haber verdiği sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı özel hastanenin yoğum bakım servisinde 5 gün kalan Sarıcan, 2 6 Ekim günü hastaneden taburcu edildi. Hastaneden taburcu edildikten 38 gün sonra tekrar rahatsızlanan Sarıcan, dün gece tekrar hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Fatma Süheyla Sarıcan, bugün sabah saatlerinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hastane Sarıcan'ı önce kazadan öldüğü yolunda adli rapor hazırladı ve aileye teslim etti. Hastane daha sonra ise ikinci bir rapor hazırlayarak 'doğal sebep' olarak değiştirdi.

Hastanenin aynı gün içinde iki farklı rapor hazırlamasına tepki gösteren baba Tuncay Hürman, durumu savcılığa bildirdi. Bunun üzerine Hastane'den alınan Fatma Süheyla Sarıcan'nın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Sarıcan, burada yapılan otopsinin ardından ikindi namazında Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Hastanenin raporlarına anlam veremediklerini dile getiren Baba Tuncay Hürman, "Hastanenin bu iki raporu hazırlamasına anlam veremedik. İlk olarak adli olay dediler daha sonra ise normal ölüm dediler. Biz de bunun üzerine otopsi yapılmasını istedik" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Kamyonetin Çarptığı Kadın 45 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement