ANTALYA'DA OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI 5 YARALI - Son Dakika
Güncel

ANTALYA'DA OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI 5 YARALI

Antalya'nın Serik ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

01.12.2022 13:50  Güncelleme: 13:56

Antalya'nın Serik ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Araçlarında sıkışan karı- kocayı itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı.

Kaza, Serik ilçesi Orta Mahalle Antalya- Alanya D400 karayolu Gedik kavşağı ışıklarında saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Alman uyruklu Daiela Keiser (42) idaresindeki 07 AYN 949 otomobil ile Abdullah Işık (50) idaresindeki 07 AID 086 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Abdullah Işık ile aynı araçta yolcu olarak bulunan eşi Fatma Işık, diğer araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Yalavuz, Burhan Sönmez ile 5 yaşındaki Umut Kaan Sönmez yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Abdullah Işık ve Fatma Işık çifti, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalelerinin ardından 4 ambulansla Serik Devlet Hastanesi ve özel hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazaya karışan araçların çarpması sonucu bölgedeki direkten kopan parçalar yolun alt kısmında bulunan otoparktaki 2 araçta da hasara neden oldu. Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

ANTALYA\'DA OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI 5 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANTALYA'DA OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI 5 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement