Antalya Demirören Holding'den Bin Öğrenciye Expo 2016 Gezisi - Son Dakika
Güncel

Antalya Demirören Holding'den Bin Öğrenciye Expo 2016 Gezisi

Antalya Demirören Holding\'den Bin Öğrenciye Expo 2016 Gezisi

Demirören Holding'den bin öğrenciye Expo 2016 gezisiANTALYA'nın ilçelerinde eğitim gören 1084 öğrenci Demirören Grubu'nun katkılarıyla Expo 2016 Antalya'yı gezdi.

07.06.2016 19:14

Demirören Holding'den bin öğrenciye Expo 2016 gezisi

ANTALYA'nın ilçelerinde eğitim gören 1084 öğrenci Demirören Grubu'nun katkılarıyla Expo 2016 Antalya'yı gezdi. Torku Çocuk Adası ve THY Bilim, Teknoloji Merkezindeki faaliyetlere katılan çocuklar, gün boyu birbirinden renkli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.

Kültür, eğitim, bilim ve spor alanlarında pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Demirören Grubu, Antalya'da yaşayan 1084 çocuğun Expo 2016 Antalya sergi alanını gezmelerine olanak sağladı. Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önerileriyle Alanya, Döşemealtı, Korkuteli, Manavgat, Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Aksu ilçelerinden ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören öğrencilerden seçilen gruplar sergi alanı girişinde Demirören Grubu yetkilileri tarafından karşılandı. Expo 2016 Antalya giriş biletleri teslim edilen öğrencilere, içerisinde çeşitli hediyelerin yer aldığı çantalar da verildi.

3 gün boyunca gruplar halinde sergi alanına gelen öğrenciler günün büyük bölümünü Torku Çocuk Adası ve THY Bilim Teknoloji merkezinde geçirdi. Torku Çocuk Adası'ndaki çeşitli atölye çalışmalarına katılan çocuklar, boya yaptı, müzik çaldı, konsept grup çalışmalarında ise maden çıkarmayı ve çiftlik hayatını öğrendi. Çocuklar, sergi alanında keyifli anlar yaşadı. Daha önce bir çoğu oturduğu ilçenin dışına bile çıkmayan çocuklar kendilerine sunulan imkanla ilginç bir deneyim yaşadı.

Öğrenci grubuna eşlik eden Demirören Grubu İş Geliştirme Yöneticisi Elif Şeker, sosyal sorumluluk projesine imza attıkları için mutlu olduklarını söyledi. Şeker, Demirören Grubu olarak, ülkemiz için çok önemli bir organizasyon olan Expo'nun bir parçası olmak istedik. Onlara eğitim hayatlarında kullanabilecekleri bir eğitim kiti hazırladık. Demirören Holding olarak hem sosyal sorumluluk anlamında hem eğitim anlamında Expo'ya kendi şartlarıyla gelme imkanı olmayan çocuklar ana hedefimiz oldu dedi.

YAŞADIKLARI İLÇENİN DIŞINA GİTMEYEN ÇOCUKLAR

EXPO 2016'yı gezen grup içerişinde yaşadığı ilçeden hiç dışarı çıkmamış öğrenciler olduğunu öğrendiğimizde ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anladık diye konuşan Şeker, öğrencilerin tespiti konusunda kendilerine destek veren Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne çok teşekkür etti. Demirören grubu olarak önceliklerinin her zaman yeşil bir çevre olduğuna dikkat çeken Elif Şeker, bu noktada teması 'çiçek ve çocuk', sloganı 'Gelecek Nesiller için yeşil bir dünya' olan EXPO 2016 ile örtüşen birçok yönleri olduğunun da artını çizdi.

Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Işık, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Expo 2016 ile işbirliği yapan Demirören Grubu'na teşekkür etti. Işık, Demirören Grubu kurumsal iletişim sorumlusu Elif Şeker'e Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık ve Expo logolu fincan takımı hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Demirören Holding'den Bin Öğrenciye Expo 2016 Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement