Antalya Hayvanat Bahçesi'ne 2 Yeni Misafir - Son Dakika
Güncel

Antalya Hayvanat Bahçesi'ne 2 Yeni Misafir

Antalya Hayvanat Bahçesi\'ne 2 Yeni Misafir

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne, İzmir Doğal Yaşam Parkı'ndan bir çift çizgili kuyruklu lemur geldi.

22.02.2014 09:48  Güncelleme: 11:25

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne, İzmir Doğal Yaşam Parkı'ndan bir çift çizgili kuyruklu lemur geldi.

Biri 4, diğeri 2 yaşında iki lemur, hayvanat bahçesi üyeleri arasına katılmadan önce karantina bölümünde alışma sürecini tamamlıyor. İnsanlara yakınlığıyla bilinen lemurlar, uzman veteriner hekim Aygül Arsun gözetiminde yaşıyor. 1 hafta önce hayvanat bahçesine getirilen lemurlar, 15 gün alışma sürecinin ardından kendileri için ayrılan daha büyük yaşam alanına geçecek. Lemurlar, doğal yaşamlarını aratmayacak konforda hazırlanan bahçelerinde yaşayacak.

Özellikle meyve ve taze buğdayı seven ikiliyi eliyle besleyen Aygül Arsun, "Çok sempatik hayvanlar. Türkiye'de pek fazla hayvanat bahçesinde yok. Bize de İzmir Doğal Yaşam Parkı ile karşılıklı takas sonrası geldi. Artık Antalyalılar da çizgili kuyruklu lemurları görebilecek" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde, 120 türde 1045 hayvan yaşıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Hayvanat Bahçesi'ne 2 Yeni Misafir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement