Antalya Yüzme Bilmeyen Genç Denizde Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Antalya Yüzme Bilmeyen Genç Denizde Boğuldu

Yüzme bilmeyen genç denizde boğulduANTALYA'da üzerinden kimlik çıkmayan ancak 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilen bir kişi denizde boğularak yaşamını yitirdi.

29.06.2017 22:44

Yüzme bilmeyen genç denizde boğuldu

ANTALYA'da üzerinden kimlik çıkmayan ancak 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilen bir kişi denizde boğularak yaşamını yitirdi. Genç adamın yüzme bilmediği ve sahildeki bir seyyar satıcının denizin derin olduğu yönünde uyardığı öne sürüldü.

Olay, Konyaaltı İlçesi Beach Park girişinde saat 21.00'da meydana geldi. Denizde bir kişinin yardım istediğini görenler durumu 112 sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Kısa sürede belirtilen yere gelen sağlık ekipleri, üzerinde kimlik çıkmayan 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilen erkeğin hareketsiz olduğunu gördü. Sağlık ekipleri, genç adamı hayata döndürmek için kıyıda uzun süre kalp masajı yapıp solunum desteği verdi. Hastaneye götürülmek üzere ambulansa alınan genç, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SEYYAR SATICI UYARMIŞ

Görgü tanığı Adem Kaplan, hayatını kaybeden kişinin 2 arkadaşıyla yüzmek için sahile geldiğini ve oradaki bir seyyar satıcıya denizin derinliğini sorduğunu anlattı. Seyyar satıcının uyarıda bulunduğunu belirten Kaplan, 'Seyyar satıcı burasının derinliğinin kademe kademe değiştiğini söyledi. 'Aniden 3 metre de olabilir 1 metre de olabilir. Yüzme bilmiyorsanız girmeyin' dedi. Boğulan kişinin yanındaki 2 arkadaşı nerede bilmiyoruz? dedi.

Genç adamın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Morgu'na gönderildi.

Antalya Yüzme Bilmeyen Genç Denizde Boğuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Yüzme Bilmeyen Genç Denizde Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement