Antalya Zabıtasından Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Antalya Zabıtasından Bir İlk

Antalya Zabıtasından Bir İlk

Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 184'üncü Yıldönümünde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Merkez İlçe Belediyelerine Bağlı Zabıta Ekipleri, İlk Kez Atatürk Anıtı'na Çelenk Koydu. Bugüne Kadarki Hiçbir Yıldönümünde Herhangi Bir Kutlama Programı Düzenlenmeyen Antalya'da Bu Yıl İlk Kez Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu Belediyelerine Bağlı Zabıta Birimlerinde Görev Yapan Personel, Saat 09.20'de Atatürk Anıtı'na Çelenk Sundu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bülent Haluk Özkan, Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 184'üncü Yıldönümüne Kadar Olan Geçen Sürede Yaptığı Araştırmalara Göre Antalya'da Bu Yıldönümün Daha Önce Hiç Kutlanmadığını Kaydetti. Antalya'da Zabıta Teşkilatı Adına Bir İlkin Gerçekleştirildiğine Belirten Özkan, "184. Yıldönümünde Zabıta Teşkilatımız Her Zaman ve Her Yerde Halkımızın Yanındadır" Dedi. Bu Güzel Şehri Daha Yaşanabilir Kılmak İçin Yediden Yetmişe Her Yaşta İnsanın El Ele Vermesi Gerektiğini Belirten Özkan, "özellikle Zabıtanın Görev Alanında Esnafımızın ve Halkımızın Zabıta Ekiplerine Engel Değil, Zabıta- Vatandaş El Ele Anlayışıyla Yardımcı Olmalarını İstiyoruz. Zabıta Belediyenin Aynası, Vitrinidir. Onların Tebessümünü Vatandaş Belediyenin Güler Yüzü Olarak Yorumlamaktadır" Diye Konuştu.

01.09.2010 21:30

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 184'üncü yıldönümünde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerine bağlı zabıta ekipleri, ilk kez Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Bugüne kadarki hiçbir yıldönümünde herhangi bir kutlama programı düzenlenmeyen Antalya'da bu yıl ilk kez Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu belediyelerine bağlı zabıta birimlerinde görev yapan personel, saat 09.20'de Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Bülent Haluk Özkan, zabıta teşkilatının kuruluşunun 184'üncü yıldönümüne kadar olan geçen sürede yaptığı araştırmalara göre Antalya'da bu yıldönümün daha önce hiç kutlanmadığını kaydetti. Antalya'da zabıta teşkilatı adına bir ilkin gerçekleştirildiğine belirten Özkan, "184. yıldönümünde zabıta teşkilatımız her zaman ve her yerde halkımızın yanındadır" dedi. Bu güzel şehri daha yaşanabilir kılmak için yediden yetmişe her yaşta insanın el ele vermesi gerektiğini belirten Özkan, "Özellikle zabıtanın görev alanında esnafımızın ve halkımızın zabıta ekiplerine engel değil, zabıta- vatandaş el ele anlayışıyla yardımcı olmalarını istiyoruz. Zabıta belediyenin aynası, vitrinidir. Onların tebessümünü vatandaş belediyenin güler yüzü olarak yorumlamaktadır" diye konuştu.

--- KUTU ---

Başkanlara ziyaret

Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerine bağlı zabıta teşkilatlarından oluşan bir heyet, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u ziyaret etti. Zabıta araçlarından oluşan kortej ile birlikte zabıta ekipleri, bazı cadde ve sokaklarda esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Zabıtasından Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement