Ara Nakil Sınavı 1 Haziran'da - Son Dakika
Güncel

Ara Nakil Sınavı 1 Haziran'da

Ara Nakil Sınavı 1 Haziran\'da

Özel Alev İlköğretim Okulu; 1 Haziran'da Ara Nakil Sınavı ile öğrenci adaylarına kapılarını açıyor!

29.05.2012 18:54

Özel ALEV İlköğretim Okulu; ilköğretim birinci sınıfa ve ara sınıflara başlayacak öğrencileri, 1 Haziran 2012, Cuma günü saat 13:00'de Özel ALEV Okulları Ömerli Kampüsü'nde gerçekleştirilecek, ara nakil sınavına bekliyor.

Özel ALEV İlköğretim Okulu; Türkçenin yanında Almanca ve İngilizceye de hakim, sosyal yönleri güçlü, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini yaşatmaya gönül veren dünya insanları yetiştirmeyi hedefleyen, bu hedefe ulaşmak amacıyla öğrencilerine yüksek kaliteli eğitim veren, her yönüyle zenginleşmiş bir okul ortamı yaratmayı öncelikli görevi olarak görüyor. Okul binasının benzersiz doğası içinde eğitim görme şansına sahip öğrencilere, doğayı koruma ve zenginleştirme bilinci kazandırılıyor. Çevre bilincinin yanı sıra; okuma geceleri, yazı-çizi geceleri, orienteering yarışmaları, kayak yarışmaları, sportif turnuvalara katılım olanakları, öğrenci ve velilere konser, söyleşi, tiyatro programları ile öğrencilerin okul içindeki ve dışındaki sosyal yaşamları da destekleniyor.

Türkiye'nin tek "Orff Model Okulu" unvanına sahip olan Özel ALEV Anaokulu ve Özel ALEV İlköğretim Okulu'nda öğrenciler, Carl ORFF tarafından geliştirilen, müzik, dans ve hareketin birlikte kullanıldığı Orff Eğitimi ile eğitiliyor.

Özel ALEV Okulları; ilköğretim birinci sınıfa ve ara sınıflara başlayacak çocukları, 1 Haziran 2012, Cuma günü saat 13:00'de Özel ALEV Okulları Ömerli Kampüsü'nde gerçekleştirilecek, ara nakil sınavına bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ara Nakil Sınavı 1 Haziran'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement