Aracından Fırlayan Sürücü, Düştüğü Çay'da Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Aracından Fırlayan Sürücü, Düştüğü Çay'da Boğuldu

Aracından Fırlayan Sürücü, Düştüğü Çay\'da Boğuldu

Seydişehir'de şarampole uçan otomobilin sürücüsü Abdullah Küçük, camdan fırlayıp düştüğü Çarşamba Çayı'nda boğuldu.

14.06.2013 12:37  Güncelleme: 12:41

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde şarampole uçan otomobilin sürücüsü 23 yaşındaki Abdullah Küçük, camdan fırlayıp düştüğü Çarşamba Çayı'nda boğuldu. Alkollü olduğu ve aşırı hız yaptığı iddia edilen sürücünün otomobilinde bulunan 2 arkadaşı ise hafif yaralandı.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında Seydişehir- Bozkır Karayolu'nun 27'nci kilometresinde meydana geldi. Bir lokantada garson alarak çalışan Abdullah Küçük, iddiaya göre iş bitiminde arkadaşları 45 yaşındaki Mahmut Çetin ve aynı yaştaki Musa Kösem ile birlikte alkol aldı. 3 arkadaş daha sonra Abdullah Küçük yönetimindeki 42 PD 221 plakalı otomobille Bozkır'dan Seydişehir'e dönmek üzere yola çıktı. Aşırı hız yaptığı iddia edilen Abdullah Küçük yönetimindeki otomobil kontrolden çıkıp şarampole uçtu. Otomobil Çarşamba Çayı'nın kenarında dururken, camdan fırlayan sürücü Abdullah Küçük, çaya düştü. Araçta bulunan arkadaşları Mahmut Çetin ve Musa Kösem hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sürücü Küçük'ün bulunması için suda arama çalışması başlatıldı. Küçük'ün cesedi çevredekiler tarafından kazanın yakın bir noktasında bulunup, arama kurtarma ekibinin de yardımıyla iple çekilerek sudan çıkartıldı. Küçük'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya/ Seydişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aracından Fırlayan Sürücü, Düştüğü Çay'da Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement