Arama Kurtarma Gemisi "Yaşam" Arnavutluk'ta - Son Dakika
Güncel

Arama Kurtarma Gemisi "Yaşam" Arnavutluk'ta

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait arama-kurtarma ve karakol gemisi "Yaşam", Arnavutluk'un en büyük liman kenti Draç'a demir attı.

14.09.2015 20:54

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait arama-kurtarma ve karakol gemisi "Yaşam", Arnavutluk'un en büyük liman kenti Draç'a demir attı.

Türkiye'nin Tiran Büyükelçiliğinden yapılan yazılı açıklamada, geminin İtalya'nın Sardunya adası yakınlarında icra edilen "Squalo-2015" arama kurtarma tatbikatına katıldıktan sonra üç günlük ziyaret için Draç'a geldiği bildirildi.

Arnavutluk Genelkurmay Başkanı Jeronim Bazo'nun da ziyaret ettiği geminin, yarın Türkiye'ye dönmek üzere limandan ayrılacağı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arama Kurtarma Gemisi 'Yaşam' Arnavutluk'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement