Ardahan'da TIR'lar Buzda Mahsur Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ardahan'da TIR'lar Buzda Mahsur Kaldı

Ardahan\'da TIR\'lar Buzda Mahsur Kaldı
20.02.2026 09:51

Çıldır Aktaş Sınır Kapısı yolunda TIR'lar, buzlanma nedeniyle yolda kaldı ve uzun kuyruklar oluştu.

ARDAHAN'da Çıldır Aktaş Sınır Kapısı'na giden çok sayıda TIR, Akçakale köyü mevkisindeki rampada buzlanma nedeniyle yolda kaldı.

Kentte aralıklarla devam eden kar ve tipi, özellikle Kars-Çıldır kara yolunda yoğun buzlanmaya yol açtı. Küçük araçların kontrollü şekilde ilerleyebildiği yolda, ağır tonajlı TIR'lar rampayı çıkamayınca uzun araç kuyrukları oluştu. Akçakale köyü yakınlarında mahsur kalan TIR şoförleri, araçlarını hareket ettirebilmek için yol kenarından kürekle aldıkları kumları buzlanan zemine sererek, araçlarını bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Karayolları ekipleri, buzlanan yolda tuzlama ve küreme çalışması başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan'da TIR'lar Buzda Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement