Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşu - Son Dakika
Güncel

Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşu

Ardahan\'ın düşman işgalinden kurtuluşu

Ardahan Müftülüğü tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla Kur'an ziyafeti verildi.

22.02.2014 17:23

Ardahan Müftülüğü tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla Kur'an ziyafeti verildi.

Merkez Camisi'nde düzenlenen program kapsamında hafızlar Osman Şahin ve Davut Kaya Kur'an-ı Kerim okudu.

Burada konuşan Ardahan Müftüsü Aytekin Yılmaz, Ardahan'ı ve vatanın kurtuluşunda canlarını feda eden aziz şehitleri anmak için Kur'an ziyafeti düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu aziz vatanı bize emanet eden tüm şehitlerimizi memnun edecek, bulundukları makamlarda bizlere alkış tutturacak, mütevazi ancak manevi mesaj yüklü bu programa hoş geldiniz. Ardahan'ımızın kurtuluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Yanık Cami'deki şehitlerimiz, Sarıkamış'taki şehitlerimiz, Çanakkale'deki şehitlerimiz ve bütün aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun."

Şehitlerin ruhlarının şad olması adına il genelinde ayrıca 334 hatim okuttuklarını belirten Yılmaz, "Kur'an bizim için önemli olması nedeniyle bu program vesilesiyle öğretmenim toplumun en hayırlısı olduğu müjdelenen bir kitabın eşsiz musikisinin ehlinden dinlemenin hazını inşallah birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Programda ayrıca Ardahan Müftülüğü İlahi Grubu da ilahiler seslendirdi. Programa, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Azizoğlu ve Başkan Köksoy program sonrası hafız ve ilahi grubunu tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ardahan'ın düşman işgalinden kurtuluşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement