Arınç, Manisa TSO Başkanı Koşmaz'ın Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Arınç, Manisa TSO Başkanı Koşmaz'ın Cenaze Törenine Katıldı

Arınç, Manisa TSO Başkanı Koşmaz\'ın Cenaze Törenine Katıldı

Başbakan Yardımcısı Arınç, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koşmaz'ın cenaze törenine katıldı.

21.06.2014 15:23  Güncelleme: 16:15

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başkan yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz'ın (63) cenaze törenine katıldı.

Yakalandığı amansız hastalık yüzünden uzun süredir tedavi gören Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz, dün Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

11 yıldır mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşen Türkiye ve Manisa ekonomisinin önemli isimlerinden eski TOBB başkan yardımcısı ve Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz için Hatuniye Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenledi. Cenazeye; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekilleri, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, daire amirleri, belediye başkanları, oda başkanları ve çok sayıda işadamı ile birlikte sevenleri katıldı. Cenaze töreninde yerel bir televizyonun canlı yayına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Hayatı veren de o, ölümü veren de o. Yıllardır tanıdığımız ben 80 öncesinden beri birlikte olduğumuz değerli bir kardeşimizdi. Son 10 yıldan beri çok zor bir hastalığın elindeydi. Ama Allah lütuf etti, hastalıktan bu yana uzun bir ömür yaşattı. Çok üzüntülüyüm. Başka bir programım vardı, onu iptal edip geldim. Cenab-ı Hak rahmet etsin. Cennetini koysun. Ailesine rabbim sabr ve uzun ömür versin. Manisa'ya çok büyük hizmetleri oldu. Yıllarca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptı. Odalar birliğinde Manisa'yı temsil etti. Kendi özel iş hayatında da hep başarılıydı. Manisa için çok çalıştı. Şahsen siyasi hayatımda da bana çok destek olduğunu biliyorum. Farklı noktalara geldiğimiz de oldu ama önemli olan istikametimizin bir olmasıdır. O beni severdi, bende onu çok sevdim. Allah rahmet eylesin. Müslümanlar hayatın bir gün son bulacağına inanırlar. O yüzden teslimiyetimiz vardır. Başkaları her şeyi bu dünyada zannettikleri için çok övünürler ama biz biliriz ki ebedi hayat, asıl hayat bundan sonra. İnşallah sevdikleriyle birlikte rabbim cennetinde buluştursun. Her zaman onu hayırla anacağız. Manisamız'ın başı sağolsun" dedi.

Cenazede, Başbakan Yardımcısı Arınç, Bülent Koşmaz'ın eşi Saadet Koşmaz'a başsağlığı diledikten sonra öğle namazını kılmak için Hatuniye Camisi'ne girdi. Öğle namazının ardından cenaze törenine geçildi. Kılınan cenaze namazının ardından Koşmaz'ın naaşı omuzlara alınarak Çatal Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına götürülerek defnedildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arınç, Manisa TSO Başkanı Koşmaz'ın Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement