"Arkadaşım Max" Ekibi Dünya Denizlerindeydi - Son Dakika
Güncel

"Arkadaşım Max" Ekibi Dünya Denizlerindeydi

"Arkadaşım Max" Ekibi Dünya Denizlerindeydi

Sezonun iddialı çocuk yapımlarından "Arkadaşım Max" filmi oyuncuları İstanbul Akvaryum'da hayranları ile buluştu.

30.05.2013 10:33  Güncelleme: 11:32

Vizyon öncesi hayranları ile buluşan ekip keyifli bir gün yaşadı. Türkiye'nin sevgilisi akıllı köpek Max'in özel gösteri yaptığı etkinlikte oyuncular İnci Türkay ve Burçin Bildik'e ilgi büyüktü. Hayranları ile bol bol fotoğraf çektiren oyuncular etkinlik sonrası İstanbul Akvaryum'un büyülü dünyasını keşfe çıktı.

Max ise sevimliliği ve yaptığı birbirinden güzel gösterilerle izleyicileri büyüledi. Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum'un ana tankı önünde gerçekleşen etkinlikte Max patisi ile hayranlarına imza dağıttı. Türkiye'nin en yetenekli köpeği Max sualtının renkli dünyasıyla ilk kez İstanbul Akvaryum'da tanıştı. Dev akvaryum camından köpekbalıklarıyla selamlaşan Max, hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

FİLMİN KONUSU

7 yaşında yalnız bir çocuğun Max adında bir köpekle karşılaşmasıyla başlayan kahkaha dolu bir dostluk filmi…

Deniz, ailesi Bozcaada'ya yeni taşınmış 7 yaşında yalnız bir çocuktur. Adada yaşayan diğer çocuklar tarafından dışlanmıştır. Bu yalnız günlerinde yolu Max ile kesişir. Ve o günden sonra hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Çünkü Max aslında neredeyse tüm kasabanın sahibi olan Aliye Hanım'ın köpeğidir. Aliye Hanım kötü kalpli yeğeni tarafından kaçırılmış ve servetine el koyulmuştur. Bu olayın tek tanığı ise Max'tir. Deniz ve Max omuz omuza vererek kötülere karşı amansız bir mücadeleye girerler. Bu sırada Deniz hem kendine olan güvenini kazanır hem de bütün kasabanın sevgilisi haline gelir.

Komedinin ağırlıkta olduğu bir kurguya sahip olan Arkadaşım MAX'te komik kötülerimizin başına gelenler, küçük büyük bütün seyircileri kahkahaya boğacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Arkadaşım Max' Ekibi Dünya Denizlerindeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement