Arkasspor'da Kanada Rüzgarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Arkasspor'da Kanada Rüzgarı

Arkasspor\'da Kanada Rüzgarı
27.10.2014 15:13

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nde Galatasaray galibiyetinin ardından deplasmanda Palandöken Belediyespor'u 3-0 yenerek 2'de 2 yapan ve lider Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Arkasspor'un iki galibiyetinde de Kanadalı oyuncular başrol oynadı.

Erkekler Voleybol 1'inci Ligi'nde Galatasaray galibiyetinin ardından deplasmanda Palandöken Belediyespor'u 3-0 yenerek 2'de 2 yapan ve lider Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Arkasspor'un iki galibiyetinde de Kanadalı oyuncular başrol oynadı.

Mavi beyazlılarda Galatasaray önünde 31 sayı kaydeden Kanadalı pasör çaprazı Gavin Schmitt, Erzurum'a götürülmezken, bu kez sahneye Kanadalı smaçör Gordon Perrin çıktı. Perrin, 21 sayıyla yıldızlaşıp, iki müsabakada 37 sayıya ulaştı ve ligdeki en skorer 4'üncü oyuncu oldu. Kadroya ilk kez alınan Kübalı smaçör Leonel Marshall ise süre bulamadı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkasspor'da Kanada Rüzgarı - Son Dakika


Advertisement