Artvin'de Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Artvin'de Seçim Güvenliği Toplantısı

23.05.2018 16:03

Artvin'de, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili alınacak tedbirlere ilişkin seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Artvin'de, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili alınacak tedbirlere ilişkin seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Vali Ömer Doğanay başkanlığında Valilik Çoruh Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Arif Oltulu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Gürler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, kaymakamlar, daire amirleri, güvenlik birimlerinin yetkilileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Vali Doğanay, yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Toplantıda, seçim öncesi, seçim sırası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirlerinin yanı sıra elektrik-enerji, iletişim, doğalgaz, sağlık, itfaiye, ulaştırma, gürültü ve çevre temizliği alanlarında alınacak tedbirler değerlendirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin'de Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika


Advertisement