Aşıklar Yarışması İçin Aktaş'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Aşıklar Yarışması İçin Aktaş'a Teşekkür

Aşıklar Yarışması İçin Aktaş\'a Teşekkür

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret edip teşekkür ettiler.

08.01.2013 08:10

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, 21-22 Aralık tarihinde İnegöl Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştirilen 'Aşıklar Yarışması'na vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret edip teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Döngel, Aşıklar yarışmasının birincisini düzenlediklerini anımsatarak; "Kültür Bakanlığının ve İnegöl Belediyesinin destekleri ile 21-22 Aralık tarihinde âşıklar gecesini yaptık. Belediye Başkanımızın gece ile alakalı önemli destek ve katkıları oldu. Katılarından dolayı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. İnegöl'e âşıklar yarışmasını kazandırdık. Her yıl inşallah bu yarışmayı İnegöl'de düzenleyeceğiz" dedi.

İnegöl'ün potansiyeli yüksek, önemli bir yerleşim yeri olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Bu renkleri oluşturan kültür ve hemşeri derneklerimiz var. Onların önemli aktivite ve çalışmaları var. İnegöl Belediyesi olarak da bunlara destek ve katkı koymaya çalışıyoruz. 21-22 Aralık tarihleri arasında düzenlenen aşıklar yarışması İnegöl için farklı bir aktiviteydi. İnegöl'de bu konuyla alakalı ciddi istek ve alt yapı var. Farklı yörelerden İnegöl'e göçüp gelmiş insanların anımsadığı örf ve adetlerini gelecek nesillere öğretmen için bir araç olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşıklar Yarışması İçin Aktaş'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement