Aski Genel Müdürü Kaya: Araç Filomuzu Güçlendirecek 35 Yeni İş Makinası Satın Aldık - Son Dakika
Güncel

Aski Genel Müdürü Kaya: Araç Filomuzu Güçlendirecek 35 Yeni İş Makinası Satın Aldık

Aski Genel Müdürü Kaya: Araç Filomuzu Güçlendirecek 35 Yeni İş Makinası Satın Aldık

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan Başkent Ankara'nın içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılarken, bir yandan da alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

06.02.2014 13:04

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan Başkent Ankara'nın içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılarken, bir yandan da alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, ASKİ Genel Müdürlüğü, deneyimli ve nitelikli personelinin yanı sıra teknolojinin son imkanlarından yararlandığı sistemli çalışma koşullarıyla Başkent'teki 1 milyon 800 bini aşkın aboneye kaliteli ve hızlı hizmet vermek için her türlü imkanı seferber ediyor.

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, her geçen gün nüfusu artan Ankara'ya en iyi ve kusursuz bir hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek, bu kapsamda ASKİ'nin imkanlarını artırmak amacıyla 35 yeni iş makinesi satın aldıklarını ifade etti. Araç filosunun yeni araçlarla daha güçlendiğini vurgulayan Kaya, yeni iş makinası sayesinde daha kaliteli hizmet verileceğini belirtti.

-"ARAÇ FİLOMUZU GÜÇLENDİRECEK 35 YENİ İŞ MAKİNASI SATIN ALDIK"-

ASKİ'nin Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bağlanan ilçelerle birlikte Ankara'nın tamamının içme suyu ihtiyacını karşılayacağının altını çizen Kaya şunları kaydetti:

"Ankara'nın en ücra noktasına kadar temiz ve güvenilir suyu götürmek için çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da bu işleri en pratik ve hızlı bir şekilde yapabileceğimiz alt yapıyı oluşturuyoruz. Bu kapsamda araç filomuzu güçlendirecek 35 yeni iş makinası satın aldık. Alınan bu iş makinalarını mücavir alandaki vatandaşlarımızın hizmetinde kullanacağız. Böylece metropol ilçelerde verdiğimiz hizmetin aynısını, Başkent'in her noktasında aynı kalitede ve aynı hızda vermiş olacağız."

-"EKSKAVATÖR VE YÜKLEYİCİLER SAYESİNDE ZOR İŞLERİ DAHA KOLAY BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIZ"-

Yeni iş makinaları hakkında bilgi veren Kaya, iş gücüne ve filoya önem verdiklerine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Yeni araçlardan ekskavatör ve yükleyiciler sayesinde zor işleri daha kolay bir şekilde yapacağız. Mücavir alanlarda daha etkili olmak üzere aldığımız araçlardan 10 tanesi Kombine kanal açma, 1 adet ağaç sökme, 5 adet çekilebilir tip kanal açma makinası, 5 adet lastik tekerlekli ekskavatör, 5 adet mini ekskavatör, 3 adet yükleyici (Lastik tekerlekli), 2 adet mini yükleyici, 2 adet ekskavatör lastik tekerlekli, 2 adet, Teleskopik Arazı Forklift aracı."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Aski Genel Müdürü Kaya: Araç Filomuzu Güçlendirecek 35 Yeni İş Makinası Satın Aldık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement