Ata'yı Anma Satranç Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Ata'yı Anma Satranç Turnuvası Tamamlandı

Ata\'yı Anma Satranç Turnuvası Tamamlandı

Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl temsilciliği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Atayı'yı anma satranç turnuvası 2-3 Kasım tarihleri arasında Manavgat Mehmet Akif Spor Salonunda gerçekleştirildi.

04.11.2013 17:45  Güncelleme: 08:41

Turnuvaya büyüklerde 10, küçüklerde 61 olmak üzere toplam 71 oyuncu katıldı. 2 gün süren ve çekişmeli mücadelelere sahne olan Turnuva sonunda ödül töreni düzenlendi. Öte yandan böylesine önemli bir turnuva Manavgat protokolünden hiç kimsenin katılmaması tepki çekti. Turnuva'yı izleyen vatandaşlar Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak adına her düzenlenen Ata'yı anma satranç turnuvası ne yazık ki Manavgat protokolünden ilgi görmedi.

Ödül töreninde konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilcisi Antalya hakemlerinden Hüseyin Yazıcı her yıl geleneksel olarak yapılan ATA'yı Anma Satranç turnuvasının bu yıl Manavgat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildiğini söyledi. Yazı artık bu tür turnuvaların Manavgat'ta her zaman düzenleneceğini Manavgatlı satranç sporcularının turnuvalara katılmak için Antalya'ya gitmelerine gerek kalmadığını ifade ederek turnuvanın Manavgat'ta gerçekleştirilmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Yazının konuşmasının ardından ise ödül törenine geçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ata'yı Anma Satranç Turnuvası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement