Ataşehir'de depoya baskın: 12 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ataşehir'de depoya baskın: 12 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ataşehir\'de depoya baskın: 12 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Ataşehir'de bulunan kaçak akaryakıt ürünlerinin toplandığı bir depoya baskın düzenlendi. Aramalarda, piyasa değeri 3 milyon TL olan 12 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi ve 2 kişi gözaltına alındı.

- Ataşehir'de depoya baskın: 12 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi

İSTANBUL - Ataşehir'de bir depoya düzenlenen sahte akaryakıt operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı. Aramalarda, piyasa değeri 3 milyon TL olan 12 ton karışımlı akaryakıt ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Ataşehir'de bulunan kaçak akaryakıt ürünlerinin toplandığı bir depoya baskın düzenlendi. Depoda yapılan aramada 13 ton karışımlı akaryakıt ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Kaynak: İHA