Samsun'da Onur Anıtı'nda dev Atatürk posteri ile yürüyüş: Çevre illerden de katılım oldu! - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Onur Anıtı'nda dev Atatürk posteri ile yürüyüş: Çevre illerden de katılım oldu!

Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na yönelik düzenlenen saldırının ardından başlayan nöbet sürüyor. CHP Gençlik Kolları üyeleri, dev Atatürk posteri ile yürüyüş düzenledi. Etkinliğe Trabzon ve Giresun'dan gelen üyeler de destek verdi.

05.02.2022 21:36  Güncelleme: 11:57

Samsun'da Atatürk anıtına 3 Şubat Perşembe günü düzenlenen saldırı sonrası başlayan nöbet devam ediyor. Çok sayıda vatandaşın katıldığı nöbette CHP Gençlik Kolları üyeleri, dev Atatürk posteri ile yürüyüş düzenledi.

"SAMSUN HALKININ ATATÜRK'E OLAN SEVGİSİNE SEVGİ KATMAYA GELDİK"

Sloganlarla, şarkılarla toplanan kalabalık anıta yürüdü. Burada toplanan kalabalık adına açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Özgür Kahraman şu ifadeleri kullandı:

"CHP gençlik örgütleri olarak, Samsun halkının onurlu duruşunun, iradesinin yanında dayanışmaya geldik. Samsun halkının yurtseverliğine, Atatürk'e olan sevgisine sevgi katmaya geldik. Bu tür anıtlara daha önce de saldırılar oldu."

"YIKILMAK İSTENİLEN ANIT ŞANIYLA, ŞEREFİYLE BURADADIR"

Kahraman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yakılmak yıkılmak istendi. Ama bu milletin gönlünden Mustafa Kemal Atatürk sevgisini koparmayı başaramadılar. Bu milleti Atatürk'ün yolundan alıkoymayı başaramadılar. Yıkılmak istenen anıt, şanıyla şerefiyle buradadır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlik örgütleri de gericiliğin karşısında dimdik ayaktadır,"

Samsun\'da Onur Anıtı\'nda dev Atatürk posteri ile yürüyüş: Çevre illerden de katılım oldu!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Onur Anıtı'nda dev Atatürk posteri ile yürüyüş: Çevre illerden de katılım oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Abdülkadir Doğruyol: YAPAN KENDİLERİ YIKAN KIRAN DÖKEN KENDİLERİ .YUTMAZLAR BU TÜR PLANLARI AKLI OLANLAR .SİZİ GİDİ PROVAKATÖRLER SİZİ . 3 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Hepimiz yanınızdayız.Ancak bunu yapanların amacına ulaşmalarına sebep olacak bir şekle dönüştürmemek kaydıyla.Eğer bunu yapanların çıkış noktasına benzin dökecek bir sapmaya girer isek bedeli de çok ağır olacaktır.Örnek İstanbul'daki olaylar çok iyi niyetler ile sıradan insanlarımız ile başladı önceleri.Ama arka planda vampirler sabırsızlıkla bekliyorlardı ve hemen devreye girdiler.Onun için aranızda marjinaller gördüğünüz anda hemen dağılın sokak aralarına ortada bir avuç kalacaklardır. 2 0 Yanıtla
  • Abdülkadir Doğruyol: UZAK DEĞİL UZAK DEĞİL AHİRETTE BERABER HAŞROLACAĞINIZ . 0 0 Yanıtla

Advertisement