Atatürk Araştırma Merkezi İle SDE Arasında İşbirliği Protokolu İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Atatürk Araştırma Merkezi İle SDE Arasında İşbirliği Protokolu İmzalandı

Atatürk Araştırma Merkezi İle SDE Arasında İşbirliği Protokolu İmzalandı

Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu-Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı ile merkezi Ankara'da bulunan Stratejik Düşünce Enstitüsü arasında bilimsel çalışmalar işbirliği protokolü imzalandı.

08.09.2013 16:45

Protokol kapsamında, Ekim 2013'de Kazakistan'da Kazakistan – Türkiye İlişkilerinin Geleceği konulu bir sempozyum düzenlenmesi ve önümüzdeki dönemde de Cumhuriyet Dönemini kapsayan çalışmalar ile Ortadoğu konulu bir dizi bilimsel faaliyetin yapılması kararlaştırıldı.

Protokol imza töreni ve işbirliği toplantısına Merkezimiz Başkanı Prof. Dr. M. Ali Beyhan, Başkan Yardımcısı Nihat Büyükbaş, Uzman Yardımcıları Arzu Güvenç ile Duygu Türker, Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Yüksek İstişare Kurulu üyesi Aydın Bolat, SDE Uzmanlarından Doç. Dr. Erkin Ekrem, Zeynep Songülen İnanç ve Araştırma Asistanı Kasım İleri katıldı.

Bu protokol kapsamında Kurumların birlikte sempozyum, çalıştay, konferans, yayın vb. bilimsel ve kültürel faaliyetleri yapabilecekleri öngörülmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atatürk Araştırma Merkezi İle SDE Arasında İşbirliği Protokolu İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement