Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler

29.06.2016 14:59

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı lanetlendi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı lanetlendi.

Açıklamada, masum insanları hedef seçen saldırıların Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne asla zarar veremeyeceği aktarılarak, "Akdeniz Üniversitesi olarak Türkiye'nin ve dünyanın huzurunu bozan bütün terör örgütlerini ve faaliyetlerini lanetliyoruz. İstanbul'daki patlamalarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah, tüm ailelere ve aziz milletimize sabırlar versin." denildi.

Hiçbir haklı sebebi olamaz

Saldırıyı kınayan Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu da, yaptığı yazılı açıklamada, terörün insanlık dışı olduğunu ve masum insanların katledilmesinin izahının olmadığını söyledi.

Açıklamada ayrıca, Hamamcıoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali girişinde meydana gelen vahim saldırıyı şiddetle kınıyor ve terörü lanetliyoruz. Masum insanları hedef alan terör saldırılarından dolayı üzüntü duymaktayız. İnsanların katledilmesinin açıklanabilir hiçbir haklı sebebi yoktur. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya, vatandaşların huzurunu kaçırmaya yönelik terör saldırılarıyla zor günler geçiriyoruz. Yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralananlara acil şifalar diliyor, tüm ülkemize de geçmiş olsun diyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika


Advertisement