Atatürk Kaidesindeki Yazıya Zarar Verdiği İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atatürk Kaidesindeki Yazıya Zarar Verdiği İddiası

04.05.2013 00:56

Batman'da, bir caminin halılarını ateşe verip, Atatürk kaidesindeki yazıyı çekiçle tahrip ettiği iddia edilen kişi yakalandı.

Batman'da, bir caminin halılarını ateşe verip, Atatürk kaidesindeki yazıyı çekiçle tahrip ettiği iddia edilen kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Şirinevler Mahallesi'nde Aydınlar Camisi'nin ikinci katında bulunan halılardan birkaçını ateşe veren şüpheli, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykelinin kaidesine bir süre önce yazılan "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" yazısını çekiçle tahrip edip kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, 30 yaşlarında kimliği açıklanmayan bir kişiyi gözaltına aldı.

Atatürk anıtındaki kaidede bulunan "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazısı bir süre önce "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" olarak değiştirilmişti. - BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Kaidesindeki Yazıya Zarar Verdiği İddiası - Son Dakika


Advertisement