Atilla Özdemir Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Atilla Özdemir Seçim Sonuçları

Atilla Özdemir Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP İSTANBUL SANCAKTEPE belediye başkan adayı olan Atilla Özdemir isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:19

31 Mart seçimlerinde TKP İSTANBUL SANCAKTEPE belediye başkan adayı olan Atilla Özdemir isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. İSTANBUL SANCAKTEPE ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Atilla Özdemir isimli TKP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde TKP İSTANBUL SANCAKTEPE adayı Atilla Özdemir kimdir? TKP İSTANBUL SANCAKTEPE adayı Atilla Özdemir yüzde kaç oy aldı?

Atilla Özdemir Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP İSTANBUL SANCAKTEPE belediye başkan adayı olarak gösterilen Atilla Özdemir SANCAKTEPE ilçesinde % 0,22 oranında oy almıştır. SANCAKTEPE ilçesinde % 0,22 oranında oy olan Atilla Özdemir adlı TKP adayı toplamda 497 adet oy sayısına ulaştı.

Atilla Özdemir Kimdir?

Atilla Özdemir Seçim Sonuçları

1965 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamladı. Tıp eğitimini 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde bitirdi. Tıp öğrenciliği döneminde fakültede ve ülke düzeyinde öğrenci derneklerinin kuruluş çalışmaları ve mücadelelerine katıldı.
İstanbul Tabip Odasında gönüllü olarak çalışıp bir dönem üst kurul delegeliği yaptı. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy şubesinde üç dönem yöneticilik ve aynı dernekte bir dönem genel sekreterlik görevlerinde bulundu. 1990 yılından itibaren hekimlik yapıyor.
Atilla Özdemir, evli ve iki çocuk sahibidir.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde TKP'den İstanbul, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı oldu.

İSTANBUL SANCAKTEPE ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Atilla Özdemir Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement