Atlantis: Kayıp İmparatorluk Filmi - Son Dakika
Güncel

Atlantis: Kayıp İmparatorluk Filmi

Atlantis: Kayıp İmparatorluk Filmi

Atlantis: Kayıp İmparatorluk filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Atlantis: Kayıp İmparatorluk filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 10:48

Yönetmenliğini Gary Trousdale ile Kirk Wise’ın üstlendiği “Atlantis: Kayıp İmparatorluk”ta, olağanüstü ve gizemli bir ülkeye yapılan heyecan verici bir yolculuk son derece cesur bir anlatım tekniğiyle sergileniyor.

Seslendirme kadrosunda Michael J. Fox, James Garner ve Leonard Nimoy’un görev yaptığı filmde, eski bir sırrı çözmek için araştırma gezisine çıkan bir maceracılar grubuna genç ve deneyimsiz bir gencin katılışından sonra gelişen olaylar dizisini izleyeceğiz.

Aksiyon yüklü bu çizgi filmin merkezinde genç bir harita uzmanı ve dilbilimci olan Milo Thatch yer alır. Kayıp bir hazine peşindeki genç Milo, böylelikle ünlü bir kaşif olan büyükbabasının yarım kalmış hayalini de tamamlamayı hedeflemektedir. Uzun zamandır kayıp olan bir günlüğün ortaya çıkmasının ardından maceracı ruhlu bir dolar milyarderinin de devreye girmesiyle keşif yolculuğu başlar. Komutan Rourke ve ekibi böylelikle esrarengiz su altı krallığına ulaşır. Ancak orada beklentilerinin tam tersi bir durumla karşılaşacaklardır. Bundan sonrasında meydana gelecek olaylar zincirinin ardındaki esrar perdesini sadece Milo çözebilecektir.

Yönetmen: Kirk Wise, Gary Trousdale

Senaryo: Tab Murphy

Oyuncular: John Mahoney, James Garner, Michael J. Fox, Claudia Christian, Corey Burton

Filmin Türü: Animasyon, Fantastik,

Orijinal Adı: Atlantis: The Lost Empire

Yapımcı Firma: Walt Disney

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 95 dk.

Resmi Sitesi: http://disney.go.com/disneypictures/atlantis/

Vizyon Tarihi: 08.02.2002

Son Dakika Güncel Atlantis: Kayıp İmparatorluk Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement