Atos'tan "Sevgi" Dolu Bir Takım Çalışması - Son Dakika
Güncel

Atos'tan "Sevgi" Dolu Bir Takım Çalışması

Atos\'tan "Sevgi" Dolu Bir Takım Çalışması

Avrupa'nın lider IT firması Atos, her yıl düzenlediği yönetim toplantısındaki etkinlik için bu kez farklı bir adres seçti.

03.01.2012 14:38

Beykoz Cumhuriyet Köyü Sevgi Evleri'nde düzenlenen etkinlikte Atos yönetim ekibi, yaşları 3 ile 11 arasında değişen çocuklarla birlikte bilgisayar ve hobi odası hazırladı.

42 ülkede 78.500 çalışana sahip Avrupa'nın lider IT hizmetleri sağlayıcı firması Atos, Türkiye'de sosyal sorumluluk projelerinde de aktif bir şirket olacağını gözler önüne serdi. Şirket, bu yılki yönetim toplantısı etkinliğini, takım çalışmasına yönelik klasik şirket içi etkinliklerden farklı olarak, Beykoz Cumhuriyet Köyü "Sevgi Evleri"nde gerçekleştirdi.

T.C. Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı olarak Anadolu'nun farklı illerinde ve İstanbul'da yapılandırılan "Sevgi Evleri" projesinde, kimsesiz çocukların aile ortamına benzer yapılar ve ilişki sistemi içerisinde yetiştirilmeleri amaçlanıyor. Bu doğrultuda küçük müstakil evlerden oluşan projede, her evde, 10-12 çocuk uzman personelin gözetimi ve ilgisi altında yaşama hazırlanıyor. Sevgi Evleri'nde çocuklara sıcak bir yuva ortamının yanı sıra günlük yaşamdan bekledikleri her türlü imkan da sunuluyor.

"TAKIM ÇALIŞMASINA EN GÜZEL ÖRNEK"

Bu değerli projeye katkıda bulunmak üzere yola çıkan Atos yöneticileri, bu yılki yönetim toplantısı etkinliği için Beykoz Cumhuriyet Köyü Sevgi Evleri'nde buluştu. Çocukların birarada sosyalleşebileceği ve ders çalışabileceği ortak bir alana ihtiyaç duyulan Sevgi Evleri'nde yaşları 3 ile 11 arasında değişen çocuklarla birlikte bilgisayar ve hobi odası hazırlayan Atos yönetim takımı, çocukların hayatlarına dokunurken, aynı zamanda çok özel ve duygusal anlar paylaşma imkanı da buldu.

Atos Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Karaman, Sevgi Evleri'nde gerçekleştirilen bu etkinliğin, firma bünyesinde takım çalışmasına yönelik gerçekleştirilen diğer aktivitlere göre, katılımcıların en içten ve en aktif katılımı ile en çok keyif alınan etkinliklerden biri olduğunu belirtti. Atos'un Türkiye'de ticari sorumluluklarının yanında kurumsal sorumluluklarına da öncelik vereceğini açıklayan Karaman; "Atos yöneticileri, bu etkinlikte hem çok güzel anlar paylaştı hem de çocukların hayatlarında bir farklılık yaratmayı başardı. Atos olarak, faaliyette bulunduğumuz tüm ülkelerde olduğu gibi, Türkiye'de de topluma dokunan, sürdürülebilir ve değer yaratan çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atos'tan 'Sevgi' Dolu Bir Takım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement